Craftsman Bungalow huset farger

April 14

Craftsman Bungalow huset farger


The Craftsman Bungalow er en enkel stil på huset som oppsto i 1900 og var en utvekst av Arts and Crafts-bevegelsen som understreket enkel stil og funksjon med stilisert detalj. The Craftsman stil streket en sammenheng med naturen og en styrking av arbeidet med den vanlige mann. Craftsman farger inkluderer jordfarger for malte flater og enkle flekker for umalt tre.

utvendig Colors

I tråd med det naturlige temaet for Craftsman stil, ble eksteriørfarger inspirert av fargene i verden rundt. Husene ble bygget i murstein eller stein eller hadde clapboard ytterkledning som ble malt eller beiset. Taket var ofte skifer i farge eller faktiske skifer i store deler av landet med terracotta fliser i Vesten og Southwest. Soloppgang og solnedgang fargetoner var vanlig, men i dempede nyanser som blandet med naturlige omgivelser. Dempet greener, brunt, grått og skifer ble brukt på utsiden sammen med de naturlige fargene i tegl og tre. Det var svak kontrast mellom malt ytterkledning eller bare murstein og gutter, vindu og veranda rekkverk. Maling var ofte i samme fargetone (farge), men en nyanse eller to lysere på trim. Skodder ble ofte malt en tredje mild farge for å gi en bit av interesse.

interiør Colors

Den naturlige temaet fortsatte inne i hjemmet. Fargene i grønnsakshagen var en felles inspirasjon. Dempet grønn, beige, blå og lilla dukket opp på veggene med mye tre trim. Den mest favoriserte tre var eik, ofte med varme rødlige flekker, som var spesielt sant i California hvor rød eik dominerte som en del av Mission stil. I Prairie segment av håndverker stil, mørkere flekker seiret.

Møbeltapetsering, Gardiner og matter

Under Kunst og Håndverk æra, mange stoffer hadde intrikate multi-farget mønster. Craftsman tekstiler tendens til å forenkle design med stiliserte, nesten tegneserieaktige mønstre. Tekstiler var av varme, duse farger. Tunge, formelle draperi stoffer ble nedprioritert til fordel for enkle gardiner av bomull i milde farger. Møbelstoffer bæres på dempet fargetema. Tepper ble favoriserte over vegg-til-vegg-tepper, og tepper ofte utført stiliserte mønstre som bandt fargene i rommet sammen. Kast puter og runde tepper gitt velkomst flekker av dypere farge med høydepunktene i antikk gull, mørk blå, rødbrun eller rose.

møbler Colors

Møbler ble beiset tre, ofte eik, med matt eller semi-gloss finish. Flekker var gjennomsiktig og medium til mørk, bringe ut den naturlige korn av tre. Det var et fravær av intrikate carving eller snu. Møbler var tynt polstret, slik at naturlig tre vise så mye som mulig. Det var moderat padding under trekket. Skinnseter farget i midten til mørke rødlige fargetoner var vanlig på stolseter og rygger. Skinnet hadde en matt finish og var nesten aldri svart. Sofaer eller "legger seg" ble også ofte trukket i skinn, men med tre fortsatt viser.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com