Slik fjerner Cellulose Isolasjon

January 18

Hvis du rippe ut en vegg for en renoveringsprosjekt, og du kommer over gamle løs cellulose isolasjon inne, vil det slå en litt skitten jobb i en horrendously skitten en. Som du rive ut den kalkede veggen, vil den løse isolasjons blande inn med rusk og drift over alt, noe som gjør opprydding en mye større ork. Det er best å støvsuge isolasjonen ut av veggen som du går, får det Bagasje opp før den har sjansen til å blande inn med rusk eller waft over hele huset.

Bruksanvisning

1 Ta på deg respirator, briller, lange ermer og hansker. Med bajonettsag, kuttet en horisontal linje hele veien over veggen, ca 2 fot ned fra taket.

2 Bruk din hammer og prybar å fjerne kuttet gips til der den møter taket, slik at du har en åpen stripe langs toppen av rommet, med synlige vertikale stendere. Prøv ikke å forstyrre den pakket inn cellulose isolasjon som sitter der over kuttet.

3 Slå på støvsugeren og bruker slangen for å fjerne synlige cellulose som er over snittet. Ta deg god tid, slik at vakuumet trekker isolasjonen bort i lag, slik at slangen ikke tetter. Tømme ut hele den synlige isolasjon mellom hvert sett av stendere over skjærelinjen, stopper etter behov for å tømme vakuum inn i blad poser.

4 Starter i den ene enden av rommet, kjøre slangen ned i veggen mellom to stendere, trekke opp løs isolasjon fra innsiden. Du må kanskje rote og røre det med enden av slangen om det har vært pakket i tett. Gå ned så langt du kan nå med slangen. Gjenta for veggpartiet mellom hvert par av stendere.

5 Når du har støvsugd ut så dypt som mulig i hver veggseksjon mellom alle piggene, kuttet en annen horisontal linje over hele veggen, omtrent på nivå med de resterende isolasjon på innsiden. Trekke bort den øvre grensen av gips og vakuum ut på innsiden av veggen som før, tar det hele veien til gulvet. Når du er ferdig, rive ut resten av gips.

Hint

  • Når du bruker bajonettsag, alltid kuttet med tennene på bladet vender bort fra deg selv.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com