Bruk av Clay som absorbent

March 7

Bruk av Clay som absorbent


Clay som et mineral har absorberende egenskaper, noe som gjør den egnet til bruk for å rydde opp søl, absorberende lukt, endring hagejord og for kosmetiske formål. Mikroskopisk størrelse og forholdsvis flat overflate av leirepartikler fremme deres evne til å absorbere både lukt og fuktighet. Clay er allment tilgjengelig i form av kattesand, og nonclumping, unscented typer søppel fungerer godt for å absorbere lukt og søl.

søl

Ved hjelp av leire for å absorbere søl er en effektiv måte til å løfte av materialer som gass og olje som kan skade omgivende flater. Leiren naturlig absorberer disse materialene, men kan kreve flere programmer av rent kull til å absorbere de dypere nivåer av utslippet. Et lag av leire søppel på bunnen av en gassgrill hindrer flares når fett drypper ned, og sprinkling leire kull under grillen på en mur overflate hindrer fett fra farging av betong eller murstein.

lukt

Clay er et billig alternativ til luftrensere, noen som bare maskere lukt ved å skape en sterkere lukt. Clay plassert inne i en sokk, gjennomtrengelig bag eller foten av gamle strømpebukse kan redusere lukt i sko, kjøleskap, kjellere eller kjøretøy. Næringsbygg bruker ofte leire til å fylle askebegere utenfor inngangen for å redusere lukt og hjelpe slukke sigaretter eller sigarer. Et lag av leire kull i bunnen av en container bidrar til å redusere sjenerende lukt inne i boksene, også veke bort eventuelle væsker som sive ned til bunnen.

Førstehjelp

Blanding ansikts leire eller pus kull med vann danner et lim som folk noen ganger bruker for å sette på insektstikk eller allergiske reaksjoner på planter som gift eføy eller eik å redusere kløe. Bruk av leire bidrar til å trekke ut giftstoffer fra huden. Farmasøytiske selskaper bruker leire i flytende eller tabletter i antidiarrheal produkter å absorbere giftstoffer og bakterier som forårsaker intestinal nød, sammen med absorberende og bindende overdreven væske.

hage~~POS=TRUNC

Legge leire til sandbunn bedrer jordas evne til å absorbere og holde på vann. Sandholdig jord absorberer vann hurtig, og den ekstra leire, til og med i form av kattesand, holder fuktigheten på overflaten for plantene å bruke lengre tid. Blanding vanlig pus kull med potting jord strekker intervallet som trengs for vanning potteplanter. Gartnere velger ofte leire potter å vokse potteplanter og vann dem ved delvis å senke potten i vann til hydrat anlegget grundig.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com