Den vaskemaskin i kjelleren min vil ikke Drain

March 7

Den vaskemaskin i kjelleren min vil ikke Drain


Vann renner normalt ut av vaskemaskinen under sentrifugering. Hvis vannet kommer ut av karet på riktig måte, vil klærne belastningen bli våt, ikke soggy. Hvis klærne dine er ekstremt våt etter syklusen, løse dette problemet og spare penger på service avgifter. Bestill reservedeler fra en vaskemaskin deler forhandler.

Cycle / Load

Enkelte vaskesykluser ha en lavere sentrifugeringshastigheten, som ikke renne ut så mye vann enn vanlige sykluser. Hvis du vasker mye klær, bruk en syklus med høyere sentrifugehastighet. Ikke overbelaste vaskemaskinen, som feller vann i karet. Enkelte modeller vaskemaskiner krever høy effektivitet vaskemiddel. Hvis du bruker feil vaskemiddel eller for mye, dette skaper for mange såpeskum. Vaskemaskinen kan ikke gå inn i sentrifugeringen hvis vaskemaskinen din er over-sudsing.

Pumpe

Pumpen presser vannet ut av karet under sentrifugeringen. Pumpen kan suge opp små biter av klær eller gjenstander. Fjern disse objektene med nebbtang. Kontroller pumpen skivene hvis pumpen ikke pumper vann ut av karet. Denne trinse er forbundet med pumpen, og det kan sette seg fast. Hvis den ikke vil slå lett, få en ny. Hvis pumpen selv har en sprukket foringsrør eller har brutt deler, erstatte det. Du vanligvis ikke kan fikse disse delene.

Drain Hose

Se om avløpsslangen er bøyd eller tilstoppet hvis vaskemaskinen ikke tømmer. Avløpsslangen tar avløpsvannet til hjemmet avløp. Rett ut slangen hvis den er bøyd, og grave ut tresko med en plastkaret. Avløpsslangen må ikke strekke seg mer enn 4 inches i badekaret eller mer enn 4,5 inches i standrøret. Slangen må passe godt inn i standrøret, men ikke stramt nok til at det begrenser vannstrømmen. Rengjøre hjemmet avløp eller avløp hvis den er tett.

Lid Switch / Timer

Hvis vaskemaskinen var drenering og har stoppet, må du kontrollere at du ikke har åpnet lokket. Vaskemaskinen ikke vil spinne eller renne med lokket åpent. Kontroller lokket bryter, som sender et signal til kontrolltavlen at lokket er lukket. Trekk ut vaskemaskinen, og fjerne hovedtilgangspanelet. Se nær dørkarmen for lokket bryteren, og teste den med et multimeter. Se om det har kontinuitet. Hvis ikke, må du bytte det siden reparere denne delen er vanskelig. Timeren flytter skiven til neste syklus. Vaskemaskinen kan ikke gå inn i sentrifugeringen hvis denne delen er defekt. Sjekk for kontinuitet, og få en ny hvis timeren har sviktet.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com