Hvordan beregne kostnadene av rustfritt stål Benkeplater

April 16

Hvordan beregne kostnadene av rustfritt stål Benkeplater


Rustfritt stål er en slank, ren og moderne valg for kjøkken countertops. Det tilbyr fordelene av å være antibakteriell, lett å vedlikeholde med såpe og vann, og svært motstandsdyktig mot rust og anløpe. Rustfritt stål benkeplater er en oppgradering som gir en varm ennå profesjonell kommersiell føler til kjøkkenet, spesielt når andre i rustfritt stål er brukt. Lær hvordan å beregne kostnadene av rustfritt stål benkeplater selv, så du er ikke sjokkert når du skal handle.

Bruksanvisning

1 Mål lengden av tellerne i inches. Inkludere overhenget i fronten og måle hele veien til veggen, ikke bare til benken, for en nøyaktig måling. Som et eksempel, vil vi bruke en lengde på 140 inches.

2 Mål bredden på tellere i inches. Ta med i målingen overhenget som strekker seg utover ender. For eksempel, vil vi bruke en bredde på 25 1/2 inches.

3 Multipliser lengden ganger bredden for å få antall kvadrat inches. For vårt eksempel har vi 140 x 25,5 = 3570 kvadrat inches.

4 Del det totale antall kvadrat inches av 144 for å få antall kvadrat. For eksempel 3,570 / 144 = 24,79 kvadrat.

5 Multipliser antall kvadratfot ganger kostnaden per kvadrat foten av rustfritt stål benke du valgte. Ved hjelp av 2010 priser, kan rustfritt stål benke variere alt fra $ 50 til $ 75 per kvadrat fot installert. For dette eksempelet, vil vi bruke en kostnad på $ 60 per kvadrat fot. Derfor $ 60 x 24,79 = $ 1,487.40.

6 Vær oppmerksom på at prisen kan variere for flere årsaker, blant annet å legge til en backsplash, avløp og andre innebygde funksjoner, som for eksempel vasken.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com