Hvordan bygge Med 2x4 Metal

April 19

Hvordan bygge Med 2x4 Metal


Metal 2-av-fire pigger tilbyr en rekke fordeler fremfor tradisjonelle treplanker i hjem konstruksjon. Metal studs er ikke utsatt for insektskader, er lettere og i noen områder kan noen ganger være rimeligere enn tradisjonelle 2-av-4 trelast. Når det er sagt, er det noen spesielle prosedyrer som skal følges ved bruk av metallstendere for bygging. Dette vil tillate deg å installere piggene nesten uanstrengt og i et minimum av tid.

Bruksanvisning

1 Still inn bærebjelker først. Når du bygger med stålstendere, installere stålbærebjelker på gulvet og taket før stenderne kan plasseres. Begynn med å installere grunnbjelken på gulvet der du vil ha på veggen. Siden metall bjelker er U-formet, skru dem ned slik at den flate av den U-formen er skrudd fast til gulvet eller taket. Deretter installerer taket bjelke. Endelig passer metallstendere og inn i kanalen av disse stråler for å lage veggen.

2 Koble metall 2-av-fire stendere med maskinskruer. Selv om du kan bruke tradisjonelle tre skruer for å feste boltene til gulvet, kan du bruke maskinskruer til å koble stenderne sammen, slik som du kan gjøre når du installerer et vindu spissen. Grunnen til dette er at på tre skruer, er det et lite område mellom skruehodet og trådene som ikke har noen gjenger på den. En maskin skrue er tråder starter like under hodet. Siden metall stud er så tynn, vil en treskrue spinne når den er fullt engasjert i stud, mens en maskin skrue vil holde fast på plass.

3 Loose-fit isolasjon mellom 2-av-fire pigger eller bruk tape for å feste den til gips er plassert. Siden stifter vil være mindre effektiv når sikre isolasjon mellom metallstendere av yttervegger, er det faktisk best å installere isolasjons umiddelbart før installering av hvert ark av gips på innsiden av konstruksjonen.

4 Installer gips på samme måte som du ville gjort hvis du skulle installere det på tre pigger. Bruk vanlige treskruer ved montering av gips på din metall 2-av-fire pigger fordi sidene av stenderne er alle perforert for å tillate skruer til grep og holde gips på plass uten å måtte pre-bore hull. Bruk en standard elektrisk drill montert en skrutrekker bit med å installere gips, men vær forsiktig så du ikke å synke treskruer for dypt inn i gips. Bare litt under overflaten av gips papiret er ideelt for å holde den på plass mot veggen.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com