Hvordan Skummet Coat Betong

April 18

Gi nytt liv til betong som er sprukket, pitted, ujevn, eller bare trenger fikser opp. Bruke en skumme strøk for å oppnå en glatt overflate kan stå naturlig eller farget med flekk spesielt laget for betong. Gå ett skritt videre og skape utseendet av stein eller murstein, til en brøkdel av prisen, enten det er et fortau, verandaen eller terrassen.

Bruksanvisning

1 Klargjør overflaten ved å fjerne tørket maling eller rester. Bruk en høytrykksvasker for en grundig rengjøring. Beskytt alle kanter av huset og doorjambs med bred malerens tape.

2 Hell saltsyre og samles opp med en bred kost for å dekke hele overflaten. Dette etser, eksfolierer og åpner opp porene i betongen. Saltsyre er etsende, så bruk hansker og maske for beskyttelse.

3 Nøytraliser med åtte deler vann til en kopp av ammoniakk etter at hele overflaten er blitt etset med saltsyre. Skyll en gang til med høytrykksvaskeren for å fjerne alle rester. Neste skritt bør være arbeidet på våt betong.

4 Klargjør den tynne-set blanding og spre jevnt på våt betong, ved hjelp av en lang håndteres nal. Den tynne-set produkt er en høy polymer modifisert sement som vil produsere en jevn frakk som er klar for videre bruk.

5 Bruk dekorative frimerker kjøpes på å bygge forsyne butikkene, for eksempel en stein eller murstein mønster, før du lar betongen tørke helt. Hvis du velger å bare flekker på overflaten, la overflaten tørke helt i noen dager.

Hint

  • Forynge en pre-eksisterende innkjørsel økonomisk.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com