Hvordan starte opp en badestamp med klor

October 27

Hvordan starte opp en badestamp med klor


Badestamper er en liten og noen ganger bærbar måte å nyte fordelene av en massasje med bonus av oppvarmet vann. Men som med alle kropp av vann som brukes for svømmere, må bakterier og kroppen avfall holdes ute av vannet. For å eliminere forurenser i badestamp vannet og start badestamp for sommersesongen, er en kjemisk behandling utføres. En av de mest vanlige behandlinger som brukes til å rense boblebad vann er et klor- behandling. Klor behandlinger kommer i flytende og tablett form.

Bruksanvisning

1 Fyll badestamp med vann. Sørg for at vannstanden er høyere enn noen retur linjer i badestampen. Den typiske vannstanden er noen få inches under toppen av badestamp.

2 Klargjør klor behandling. Hvis du bruker klortabletter, finn badestamp er klordispenser. Plasser klortabletter direkte inn i dispenseren eller i badestampen filterkurv, hvis ingen konvensjonelle dispenser er til stede. Hvis du bruker klor væske, hell et beløp som tilsvarer den anbefalte doseringen på væske emballasje direkte i vannet.

3 Slå badestamp på og la vannet sirkulere. Frisk opp ethvert uoppløst klor fra bunnen av boblebadet for å innlemme det grundig med vann.

Hint

  • Dersom behandling av en større badestamp med flytende klor, slår badestamp på før behandling.
  • Hell væsken klor i vannet nær badekar er jetfly for å sikre at den er spredt over hele vannet.
  • Bland aldri basseng og spa kjemikalier. Les alltid produktemballasjen når du forsøker å behandle en kropp av vann med mer enn en kjemisk.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com