Hva er årsaken til kalde vannet i dusjen å slutte å jobbe mens Vasker arbeid?

January 20

Hva er årsaken til kalde vannet i dusjen å slutte å jobbe mens Vasker arbeid?


Selv om en profesjonell diagnose av vann leveringsproblemer etter hvert kan bli nødvendig, kan en rekke faktorer og designelementer kontrolleres av huseiere før du ringer i en entreprenør. En forståelse av de feil som ligger i de fleste boliger utforming er nyttig ved utførelse av de innledende tester.

Prioritering av vann Levering

Når vannledninger er lagt til nybygg egenskaper er det vanlig å rute dem først inn på kjøkkenet; Dette er slik at hoved interiør stop-tap kan være plassert under vasken. Dette gjelder både for eiendommer som nyter godt av byens verktøy og de med pumpe påvirkede brønner. De første utsalg i systemet, vanligvis være kjøkken og vaskerom vasker og apparater, og dermed dra nytte av den mest press. I tillegg til dette, i bygninger med to eller flere historier primær bad er vanligvis over i første etasje; Ofte dette gjør dusjen den siste uttaket på systemet. Den siste uttaket mottar minst press. Til slutt, stigerør til dusjene er nesten alltid høyere enn stigerør til vask; vannet sprayet fra dem skal være av tilstrekkelig høyde for å fukte en 72-tommers-tall menneske, mens en vask er vanligvis bare rundt 35 inches over bakkenivå.

For denne kombinasjonen av grunnene, dusjer servert av samme kilde, på samme trykk, som synker andre steder i boligen har en tendens til å kjøre saktere eller slutter å virke når synker lavere i bygningen og før dem i systemet blir brukt.

Reduksjon av TilluftTrykk til Eiendoms

For de grunner nevnt, er en dusj sannsynlig å være den første uttaket i en eiendom som bevis symptomer relatert til eiendommen som helhet. Hvis problemet er nytt, må du først sjekke tilførselen til eiendommen for problemer. Dersom eiendommen nytte av en by vann verktøyet, kan hovedtrykket er redusert som følge av bygging av et nytt hjem eller regionale eller installasjon av en ny hydrant. Ved anvendelse av en brønn, den hastighet med hvilken brønn Oppfrisker kan ha blitt redusert, kanskje ved gruvedrift oppstrøms i det vannførende lag eller rett og slett fordi vannbordet har falt etter en lang periode med tørke, for eksempel en varm, tørr sommer. Problemet kan være så enkelt som pumpen nå slutten av sin levetid.

Andre potensielle medvirkende faktorer

Tap av trykk kan skyldes en enkelt faktor eller en kombinasjon av faktorer. For eksempel vil en serie rør eller en vannlekkasje reduserer trykket markert. Hvis montører brukt en boring rør utilstrekkelig til søknaden, eller utilsiktet krympet slangen mens du bruker en pipe Bender, vil dette innsnevring påfallende redusere trykket.

Unike faktorer til Dusjer

Bortsett fra feil i selve bygningen som kan resultere i en uunngåelig tap i tjeneste press på dusjen, kan den unike utformingen av en dusj ha en negativ innvirkning på ytelsen. Forurensninger i hardt vann kan bygge opp til å forårsake hindringer i utsalgssteder; fordi dusjutløp typisk bestå av en myriade små hull, mens vask kraner bare har ett stort hull, er dusjen mer utsatt for blokkering av forurensning oppbygging.

Hvorfor Bare kaldt vann?

Varmtvannsberedere laget for å tjene en vanlig husholdning er fysisk store; de tar opp mye plass. Av denne grunn er de ikke er vanligvis plassert der plassen er på en premie, at det å være i første etasje. Varmtvannsberedere er oftest plassert i skap på en forhøyet etasje av bygningen, eller på loftet tomrommet. Av denne grunn er de ofte nærmere dusjen enn noen av de synker; tilførselstrykket til dusjen er derfor så stor som den er til vask i andre deler av huset, og varmt vann ikke forsinke eller stoppe selv når andre synker er i bruk.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com