Hvordan Fyll og Avløp en Cal Spa Hot Tub

January 24

Cal Spas grunnlagt i 1978, og tilbyr et større utvalg av badestamper for privat og offentlig bruk. Selskapet selger både i bakken og bærbare badestamper. Cal Spas anbefaler drenering, rengjøring og påfylling din badestamp hver 2 til 4 måneder for å holde det knirkefritt. Cal Spas fraråder drenering badestamp for vintersesongen, som interne deler kan fryse og gjøre garantien ugyldig.

Bruksanvisning

Fylle In-Ground Hot Tubs

1 Rengjør badestamp overflaten med en slipende, all-purpose renere og bruke en overflate protectant til akryl.

2 Fyll spa med en hageslange før vannstanden når 6 inches fra toppen.

3 Slå på strømmen og prime badestamp pumpe i henhold til brukerveiledningen, som grunning prosessen varierer i henhold til type pumpe du har.

4 Test badevannet med en strimmel eller reagens test kit. Juster total alkalitet til 80 til 100 ppm ved hjelp av en alkalitet increaser eller decreaser i henhold til produsentens anvisninger, og justere pH til 7.2 til 7.6 ved hjelp av en pH increaser eller decreaser.

5 Tilsett 2 spiseskjeer av granulert klor eller brom, eller tilsett 2 brom tabletter til brom floater. Ikke bruk klor og brom på samme tid.

6 Slå på badestamp jets i 15 minutter med lokket av. Etter 15 minutter, sett dekselet på boblebadet og la den varmes opp til ønsket temperatur.

Tømming In-Ground Hot Tubs

7 Slå av strømmen på breaker og fjerne filteret fra filterhuset.

8 Plasser den ene enden av en hageslange i området der du ønsker å drenere vannet, og fest den kvinnelige enden av hageslangen til avløpet montering.

9 Tøm spa og fjerne hageslangen.

Fylling Portable Hot Tubs

10 Rengjør badestamp overflaten med en slipende all-purpose renere og bruke en overflate protectant til akryl.

11 Fjern filterpatronen fra huset og suge den i rent vann i 30 minutter.

12 Legg enden av en hageslange i filterområdet og fylle boblebadet inntil vannet når 6 inches fra toppen.

13 Slå på strømmen og prime badestamp pumpe i henhold til brukerveiledningen, som grunning prosessen varierer i henhold til type pumpe du har.

14 Sett beholderen filter og dekker badestampen. La badestamp å varme opp til ønsket temperatur.

15 Test badevannet med en strimmel eller reagens test kit. Juster total alkalitet til 80 til 100 ppm ved hjelp av en alkalitet increaser eller decreaser i henhold til produsentens anvisninger, og justere pH til 7.2 til 7.6 ved hjelp av en pH increaser eller decreaser.

16 Tilsett 2 spiseskjeer av granulert klor eller brom, eller tilsett 2 brom tabletter til brom floater. Ikke bruk klor og brom på samme tid.

Tømming Portable Hot Tubs

17 Slå av strømmen på breaker, fjerne filtrene og lukke gate ventiler. Hvis ditt spa har et skap montert tappepluggen, skru av hetten. Hvis sluket er plassert inne i spa, åpne tilgangspanelet med en stjerneskrutrekker og skru av lokket fra avløpet.

18 Fest hunnenden av en hageslange til avløp og plasser den andre enden i området der du ønsker å drenere vannet. For et skap montert avløp, trekker slangen utover ca 2 inches å starte strømmen av vann. For en innvendig montert avløp, slå ventilen på ligaen.

19 Ta av slangen når boblebadet er ferdig drenering og sett på lokket.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com