Overdådige Soverom Ideer

October 23

Overdådige Soverom Ideer


Siden soverommet er der du sannsynligvis bruke en betydelig prosentandel av hver dag, sette innsats og ressurser i å gjøre det så luksuriøst som mulig. Enten din smak kjøre til teatralsk overflod inspirert av pharaonic Egypt, eller hva slags minimalistisk, asiatisk-flavored rikdommen du kan finne på en high-end spa i Bali, søke det beste i møbler og aksenter for å hvile i luksus.

Bed Ideas

Kjøp en håndlaget madrass for ultimate velstand, eller gå med en madrass som lar deg tilpasse fasthet, vinkel og temperatur på hver side. Hvil madrass på en seng ramme som passer akkurat din smak av overflod. Velg for eksempel en antikk slede seng ramme hvis du elsker tradisjonelle stykker med historien bak dem. Skår sengen med high-end plater av din favoritt materiale som silke, egyptisk bomull eller flanell - perfekt hvis du ønsker å skape den kosen på et luksuriøst sveitsiske alper chalet. Topp med fjær eller minne skum puter og en fjær dyne.

vegg~~POS=TRUNC Ideas

Deck veggene med håndtrykte tapeter som inneholder elementer berget historisk luksus. For eksempel kan tapet inkludere scener fra middelalderen gobeliner, som fremkaller en tapt æra av slott og kongelige. Alternativt provisjon din favoritt artist å designe og male en one-of-a-kind veggmaleri bare for deg, kanskje viser din favoritt sted på jorden som om du ser det gjennom et soveromsvinduet. Sett opp en plasma-TV koblet til en topp-hylle sound system for de gangene du ønsker å se en film før du sovner.

gulv Ideer

Provisjon en gulvvarme system for å sikre at du aldri opplever sjokk av å klatre ut av sengen om morgenen og plassere føttene i et kjølig gulv. Alternativt utstyre soverom med plysj teppe. Eller, hvis du misliker teppe, plassere en enkelt teppe ved siden av hver side av sengen. Prøv alpakka for en dunete-myk følelse. Velg et gulv av parkett, marmor eller stein fliser hvis du liker minimalistisk utseende eller naturlige teksturer.

ambience Ideas

Spre soverom med innslag som bidrar til å skape utseendet og følelsen av å leve i luksus. For eksempel, henger et gulv til tak ovale speil med en hånd-utskårne ramme, malt sølv eller gull - som et eventyr speil. I stedet for indirekte lys, bruker smigrende innfelt belysning og en lysekrone i krystall. Alternativt til å trylle den eksotiske rikdommen til en arabisk palass, henger et dusin marokkanske lykter i hele rommet. Stable seng med fløyel og silkeputer i perle farger, for eksempel blå safir eller rubin rød. Spre en håndtverker vevd teppe på gulvet.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com