Hvordan justere Rotary Sprinkler Heads

January 8

Hvordan justere Rotary Sprinkler Heads


Rotary sprinklerhoder operere ved å sende en bevegelig strøm av vann over landskapet. De bruker tannhjulsdrevne systemer, hvor en liten turbin er slått av vann og aktiverer en rekke tannhjul som beveger sprinkler hode eller turret. En roterende sprinkler kan miste sin innretting etter kontakt med plen utstyr og andre elementer. Det kan også kreve endringer i sin radius eller spray avstand og sin bue eller rotasjon. Å gjøre disse justeringene vil bidra til å sikre ideell ytelse.

Bruksanvisning

1 Slå roterende sprinkleranlegg slik at den er vendt ønsket vanning området. Grab sprinkleranlegg kropp og snu den etter behov.

2 Vri sprinkler radius justeringsskruen med en skrutrekker for å justere roterende sprinkler radius eller vanning avstand. Denne skruen kan bli funnet på toppen av sprinkleren dreieskiven og over sprøyte eller dyseåpning. For å redusere radius vanning, skru justeringsskruen med klokken. For å øke radius, snu radius justeringsskruen mot klokken.

3 Snu bue-justeringsskruen. Denne skruen er plassert på toppen av den roterende spreder og bestemmer sprinkleren spyle rotasjon. De fleste roterende sprinkleranlegg er fabrikkinnstilt på 180 grader. De kan justeres fra 40 grader til 360 grader. Snu arc-justeringsskruen med klokken for å øke buen. Vri skruen mot klokken for å redusere den.

Hint

  • Noen roterende sprinkleranlegg modeller har en justering nøkkel eller skiftenøkkel for å gjøre justeringer.
  • Rotary sprinkleranlegg arc justeringer kan kreve å finne den faste venstre eller høyre kant for å gjøre justeringer. Dette er kanten sprinkleranlegg vil ikke gå utover. Slå på sprinkleranlegg på. Flytt turret til høyre og venstre. Når det ikke lenger beveger seg eller gjør en skralle lyd, har du funnet den faste kanten. Juster fast kant med ønsket vanning området ved å ta tak i kroppen og snu den. Bruk arc-justeringsskruen for å gjøre endringer i den motsatte kanten.
  • Hvis du slår radius justeringsskruen for langt, kan det komme ut.
  • Ikke velte den roterende sprinkler sin turret eller slå den i motsatt retning av bevegelsen.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com