Hvordan åpne en Round Flush montert taklampe

January 23

Hvordan åpne en Round Flush montert taklampe


Innfelt taklamper er montert direkte på taket. Det er ikke plass mellom taket og lyset, i motsetning til lysekroner eller anheng typer. I motsetning til innfelt belysning, innfelt lys ikke har noen komponenter over taket selv. Innfelt taklamper er ofte runde og kan ha globuser eller åpnes eller lukkes stiler. Siden pærene i innfelt lys må endres akkurat som en hvilken som helst annen type lys, er det viktig å vite hvordan du åpner dem, bortsett fra de åpne stiler som er lett tilgjengelig.

Bruksanvisning

Globe stil Flush montert

1 Finn en eller flere flate-ledet skruer på metallet kragen på taklampe. Kragen vil være den runde del til hvilken verden er satt inn.

2 Plasser en hånd på bunnen av verden og støtte det til alle tider. Det vil bli løs og du ikke vil at den skal falle.

3 Slå minst en av skruene på kragen mot klokken for å løsne den. Den delen av skruen inne i kragen rager inn i en forsenket kant i den del av verden på innsiden av kragen. Skru skruen tar det ut av felgen, og du bør være i stand til å fjerne hele verden uten helt å fjerne skruen. Hvis det er mer enn én skrue, må du kanskje løsne mer enn én av dem til å åpne lyset.

Stengt stil Flush montert

4 Finn ornamentale spir i midten av bunnen av innfelt taklampe.

5 Hold glass del av lyset med en hånd. Det vil bli fristilt fra lyset og du må hindre den fra å falle.

6 Vri spir mot klokken for å løsne den. Når det er helt løs, senk den andre hånden som støtter glasset del å åpne lyset. Du må helt løsne spir, så vær forsiktig så du ikke mister den.

Hint

  • Bruk en tilstrekkelig høy stige for å komme nær taket for å åpne innfelt lys. Plasser den ved siden av lyset, ikke under den. Det bør være nært nok slik at du ikke trenger å strekke kroppen din til å åpne lyset.
  • Hver gang du må åpne et tak lys for å erstatte en pære, vaske hele verden eller glass del med varmt såpevann og tørk den godt før du setter det. Døde insekter, støv og spindelvev samle seg inne i lyset som viser når lyset er på.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com