Hvordan fikse ripete Wood på Kjøkken Skap

January 24

Hvordan fikse ripete Wood på Kjøkken Skap


Tre skap gi et kjøkken en varm, naturlig følelse. Imidlertid er tre ikke bunnsolid. Naturligvis er tre noe ettergivende, noe som gjør det utsatt for bulker, huljern og riper. Ulykker kan skje, og noen tre kabinett vil til slutt se sin rettferdige andel av stygge blemmer. Opprettholde det elegante utseendet til kjøkkenskap ved å reparere riper som de oppstår. Hvor riper er reparert, avhenger av alvorligheten av skaden.

Bruksanvisning

1 Fast gni voks tre reparasjon stick enn mindre riper. Vokspinnene kommer i en rekke farger for å matche skap. Voksen vil viske ut, fylle riper. Tørk av overflødig fra rundt riper med en tørr klut. Det er også mulig å benytte en stift eller skokrem istedenfor en tre reparasjon pinne.

2 Fjern eventuelle frynser fra hele dype riper nøye, ved hjelp av et barberblad.

3 Plukk opp en liten mengde av tre filler på bladet av en plast sparkel. Ikke bruk et metall sparkel, så kniven kan forårsake nye riper.

4 Spread kitt over og inn i grunnen. Tørk av overflødig og la kitt for å kurere for tiden angitt i instruksjonene.

5 Sand bort eventuelle feil i tørket kitt med 220-sandpapir.

6 male over lunter kitt nøye med matchende tre flekken, ved hjelp av en liten, rund kunstnerens pensel. La flekken tørke og deretter male over kitt igjen med lakk. Tre reparasjon markører, hvilken farge og forsegle kitt samtidig, er også tilgjengelig.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com