Kontrast Bermuda Grass & Kentucky Bluegrass

February 8

Kontrast Bermuda Grass & Kentucky Bluegrass


Selv om det er mange plen applikasjoner der Kentucky bluegrass og Bermuda gress kan byttes, er det tydelige forskjeller mellom de to typer gress. Disse forskjellene bør vurderes når du velger gresset å bli plantet for en plen eller annen torv søknad. Temperatur toleranse, slitasje toleranse og fleksibilitet er blant de forskjellene som bør vurderes.

Temperatur og Klima Toleranse

Generelt er Bermuda gress en varm-været gress og Kentucky bluegrass er en mer kald-tolerant gress. Begge typer gress kan brukes i de sentrale deler av USA, og begge typer gress gjøre det bra der, men i klima kaldere enn US Department of Agriculture sone 5 eller 6, bør Kentucky bluegrass bli valgt på grunn av sin kuldetoleranse.

Wear Toleranse

Kentucky bluegrass tar noen år å bli etablert og å komme til toppen i slitasje toleranse. En to til tre år etablert plen er mye mer slite tolerant enn ett års plenen, men av de to typene av torv, er Bermuda gress mer slite tolerant enn motparten. Dens tett vevd rotsystem som gjør det til en solid torv cover, og den har evnen til å bli kuttet kortere enn Kentucky bluegrass, noe som gjør det til et ideelt torv for høy trafikk områder som idrettsbaner.

fleksibilitet

Bermuda gress er en veldig spenstig gress i form av slitasje, men det er mye mer skjør i kalde temperaturer og har en tendens til å bli offer for å slå brun og blir skadet i løpet av høsten og vinteren trafikk. Re-etablering av gress hver fjær kan bli et problem for områder der gresset er brukt i høy trafikk i de kalde månedene. Gresset gjør det, men har en tendens til å komme tilbake også, hvis trafikken kan avverges i løpet av disse månedene; gresset vil bli brun, men kan bli godt etablert på nytt i løpet av våren når varmt vær avkastning.

Vekst og Klippe Krav

Kentucky bluegrass har en lengre vekstsesong enn Bermuda gress og krever hyppigere skjæring i disse tider. Under toppen av sin vekst, kan Bermuda gress ofte må klippes en gang hver 10. dag, i motsetning til Kentucky bluegrass som trenger å klippes minst en gang, noen ganger to ganger, en uke. Bermuda gress har en kortere vekstsesong, så det er også færre måneder i året der det må klippes.

vann Krav

Bermuda gress er drought- og varmebestandig og krever mye mindre vann enn Kentucky bluegrass. I varmere klima med lange tørre årstider, er Bermuda gress mer produktiv og tolerant av disse forholdene.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com