Hvordan lage en Hennessy Hammock

December 13

Få ting i livet valdet slappe av i en hengekøye på en sommerdag. Hennessy oppdatert ideen for moderne friluftsentusiaster. Hennessy hengekøye design har en regn fly over sittegruppen, som blokkerer sol, regn, vind og andre miljømessige elementer. Selskapet tett vokter sin produksjonsprosessen, men du kan lage en hengekøye som ligner på en Hennessy modell.

Bruksanvisning

1 Cut nylon eller vanntett stoff i størrelse og form du ønsker for hengekøya, men legge til minst en tomme til alle kanter for sømmene. En hengekøye 36 inches bred er egnet for en person, men det kan være lurt en hengekøye stort nok for to. Gjør hengekøye 24 inches lenger enn den høyeste personen som bruker den.

2 Brett 1/2 tomme av stoff rundt på alle kanter. Bruk en symaskin for å sy sømmene lukket med en sikksakksøm. Gå over sømmen en andre gang, søm over den opprinnelige søm for ekstra beskyttelse. Stingene holde stoffet rakner eller rakne.

3 Twist 1/2 tommers av stoffet over på den ene enden, og brett den over igjen. Sting langs bunnen av folden, som danner en sløyfe for å holde tauet sikrer at hengekøyen. Sy over de opprinnelige masker minst to ganger for ekstra slitestyrke. Gjenta prosessen på den nedre enden av stoffet.

4 Pakk et stykke av polypropylen tau eller en annen solid tau rundt en tre plugg. Presse pluggen inn i en ende av sløyfen, og holde skyve inntil tauet kommer ut på motsatt side. Kutt tauet til en lengde på 25 fot eller mer. Gjør det samme på bunnen av hengekøyen.

5 Gjør regn fly ved å klippe et annet stykke av nylon eller stoff til et rektangel 48 inches bred og minst 6 fot lang. Brett 1/2 tomme av stoff rundt, og sy det flere ganger, slik du gjorde da du opprettet sømmene på hengekøye.

6 Brett regn fly i to, og legge en ledning eller kabel ledningen inne i stoffet. Kjør stoffet gjennom symaskinen, plassere sting langs kanten av ledningen og omslutter det i stoffet. Brett ut stoffet, og legge den på et flatt underlag.

7 Fest metall grommets til regn fly, plassere en i hvert hjørne. Når du henger hengekøye, kjøre biter av tau gjennom hver grommet, og fest den til et tre eller pol i nærheten. Bind tauene litt høyere enn det ropes fra hengekøya, som holder regn fly over hengekøyen.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com