Slik starter Poten Fra frø

February 16

Vanligvis kalt mure, omfatter slekten Poten ca 500 arter av blomstrende planter, inkludert noen vanlige dyrket for sine dekorative blomster og attraktiv håndformet løvverk. De fleste arter av Potenforekommer naturlig i kjølige, alpine miljøer slik at de er et passende valg for skog eller rock hager i US Department of Agriculture plante hardførhet soner 2 til 6. forplanter Poten fra frø er en pålitelig metode for å dyrke nye planter; kan imidlertid de nye anleggene ikke uttrykke identiske egenskaper til sine overordnede anlegget fordi Poten lett hybridiserer.

Bruksanvisning

1 Harvest-frø fra en moden, sunn Poten anlegget på sensommeren eller tidlig høst. Plukk gjennom frøene og fjerne agner eller rusk, samt eventuelle frø med skader eller defekter.

2 Kombiner like deler kompost, potting jord og hagebruk sand. Bland komponentene til den er helt innarbeidet.

3 Fyll flere 8-tommers, plast barnehage potter med kompost, jord og sand blanding. Påfør 4 inches av vann og la den renne.

4 Sow to Poten frø i hver potte. Trykk på hvert frø 1.8 til 1.4 tommer dyp, avhengig av arten av Poten og størrelsen på frøene. Som en tommelfingerregel, så frø til en dybde som tilsvarer tre ganger lengden av frø. Strø et lag av kompost, jord og sand blandingen over toppen av frøene og lett stramme dem på plass.

5 Plasser pottene i et kaldt ramme for vinteren. Vanne frøene til en 4-tommers dybde hver tiende dag i den første måned, deretter redusere vanning til 2 inches hver tiende dag for resten av vinteren.

6 Åpne kalde rammen i flere timer hver dag etter siste frost om våren slik at spirene til å stivne av. Flytt potter til et beskyttet sted med filtrert eller flekkete sollys når utetemperaturer nå 65 grader Fahrenheit i løpet av dagen og ingen kaldere enn 40 grader Fahrenheit om natten. Vann spirene til en 6-tommers dybde hver 10. dag.

7 Hold Poten frøplanter bort fra sterkt sollys i løpet av sommeren og fortsette å vanne dem regelmessig. Erstatt en månedlig vanning med en blanding av 4 ss. fisk emulsjon fortynnet i 1 liter vann, for å gi ytterligere næringsstoffer.

8 Plant den Potentilla planter utendørs i midten av høsten. Velg en permanent seng med delvis sol og gjennomsnittlig, godt drenerende jord.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com