Hvordan rengjøre hele hjemmet i mindre enn en time

January 28

Hvordan rengjøre hele hjemmet i mindre enn en time


Selv om hjemmet er i desperat behov for organisasjonen, kan du fortsatt gjøre mye godt i en time eller mindre. Enten du er presset for tiden, fordi det kommer gjester over eller bare ønsker å gjøre så mye som mulig på under 60 minutter, her er noen tips om hvordan du får mest mulig ut av rengjøringstiden.

Bruksanvisning

1 Plukk opp mens du går. Som du begynner å samle materialer til å rengjøre og organisere, plukke opp noen produkter falt på gulvet eller på baksiden av stolene når du går forbi. Ikke bry å sette dem bort i sitt rette plass ennå, men i stedet hoper dem opp i riktig rom. Du kommer tilbake til dem senere, når tiden tillater.

2 Komme inn i en rutine. I stedet for å gå over hver eneste hjørne av et rom før du flytter inn i neste, bare støvsuge alt, og deretter flytte til støvtørking og deretter å organisere.

3 Start med de viktigste rommene. Hvis du har gjester over, og du prøver å rydde før de kommer, konsentrere seg om de rommene de er mest sannsynlig å se opp og lukke, for eksempel stue, kjøkken og bad. La soverom og andre rom fram til slutten og rengjør dem bare hvis tiden tillater.

4 Vacuum. Ingenting vil gi et bedre inntrykk av et rent rom som nylig støvsugd tepper. Kjøp en parfymert vakuum pulver for å forbedre den generelle luften lukten av rommet under rensingen. Dette vil spare deg tid i det lange løp. Ikke bry støvsuging gardiner eller møbeltrekk. Det vil ta for mye tid, og det vil trekke deg vekk fra andre og viktigere oppgaver.

5 Støv møbler, og starter med noe som er mørkt tre, som støv viser tydeligere på mørke flater. Ikke bruk en tørr fille; stedet, kjøpe tre rengjøringsmidler eller bare bruke en fille våt i varmt vann og mild såpe. Rengjøring på denne måten vil hindre støv fra flyr rundt i rommet under rensingen.

6 Kjøp renseløsninger som kan sprayes på og krever ingen skrubbing. På denne måten kan du spraye dem på og gå videre til å rense et annet sted mens du venter på kjemikalier for å jobbe på en bestemt overflate. Kom rundt senere og bare tørke det vekk.

Hint

  • Hvis du har ingen rengjøring løsning for hånden, bare bruke varmt vann og såpe for alle overflater. I de fleste tilfeller er dette alt du trenger å plukke opp støv, rydde vanlige søl og bli kvitt fett og flekker. Hvis du har mer alvorlige flekker eller problemer, må du komme tilbake senere med et spesielt produkt, men minst området vil allerede være ren.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com