Hvordan Swap Free flerårig blomst planter for hagen din

January 28

Hvordan Swap Free flerårig blomst planter for hagen din


Stauder kan koste $ 10 eller for en enkelt plante, og knoller i bulk kan fort bli kostbart. Du kan sette opp en hage utveksling med venner og naboer til å senke kostnadene og i prosessen blir kjent med likesinnede gartnere også. Sjekk på nettet for eksisterende "plantebytteavtaler" eller "hage børser" i ditt område og lage din egen hvis ingen finnes.

Bruksanvisning

1 Forbered hagen din for å plante så når du tar hjem plantene dine, er du klar til å plante dem.

2 Diskuter planlagt swap med interesserte venner, naboer og arbeids kollegaer.

3 Velg en dag for utveksling - helst tidlig på våren eller tidlig høst, som begynner fra tidlig til midten av morgenen. Plukk et sted der folk kan parkere og sette opp bord eller ta vognene hvis det er i nabolaget. Be om tillatelse hvis du vil bruke en parkeringsplass. Publisere arrangementet til nabolaget grupper og online. Gi nok varsel slik at noen folk kan starte enten blomster eller grønnsaker til å dele fra frø.

4 E-post veiledning til deltakerne. Be dem om å bringe planter og vann dem til å holde røttene tørker ut, samt en presenning eller plastpose til å legge plantene på. Merk de bør merke hver plante med fag- pinne eller pappbit vise navn, økende krav, høyde og hvor raskt planten sprer seg.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com