Slik fjerner en tappekran fra en kobber vannlinjen

February 27

Kobber vannledninger koble mange av inventar i huset ditt til ditt hjem vannforsyning. Kobber er lett å arbeide med og trygt å bruke for å bære drikkevann. Fjerne en kran fra en kobber vannlinjen er ikke vanskelig for en gjør-det-yourselfer ved hjelp av verktøy som allerede er på hånden. Avhengig av kranen installasjon, kan kobberlinjer kjøre rett opp til kranen, eller kobles til kranen gjennom vannforsyning rør.

Bruksanvisning

1 Slå av vannforsyningen for kranen du vil fjerne. Se under der kranen er montert. Du bør se enten to kobberlinjer som oppfyller kranen eller to slanger sneglet tilbake til et kobberrør tilkobling på veggen. Hvor slangene møtes, vil du se stengeventiler. Hvis det er bare rør, vil stengeventiler monteres på rørene. I begge tilfeller dreier det stengeventiler til høyre for å slå av vannet.

2 Bruk skiftenøkkel eller tang for å løsne koplingen som forbinder røret eller slangen til undersiden av kranen. Tørk opp eventuelt vann drypper ut med et håndkle.

3 Skru plast vingemutrene som ligger like ovenfor der kobberrør eller slanger var koblet. Bruk tang til å slå disse mot klokken. Du må kanskje forsiktig bøye kobberrør ut av veien slik at du kan nå vingemuttere.

4 Rist kranen kroppen på toppen av vasken frem og tilbake et par ganger før det begynner å løsne. Hvis det er nødvendig, må du kjøre verktøyet kniv rundt bunnen av kranen til å kutte bort noen caulk. Løft kranen opp og av vasken.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com