Jorddybde for tomatplanter

February 24

Jorddybde for tomatplanter


En hyppig syn i bakgård hager, tomatplanter foretrekker full sol eksponering i godt drenert jord med pH-verdier mellom 6,5 og 7,0. Friske planter har mørke grønne blader, tykke stilker og velutviklet røtter.

Egenskaper

For hver tomatplante, grave et hull 2 ​​fot bred, og 10 til 12 inches dyp, og blande den utgravde jord med organisk materiale og et komplett lav-nitrogengjødsel. Ifølge University of Missouri Extension, bør du sette tomatplante dypere enn det var i den opprinnelige potten, slik at de laveste grenene nesten berøre jord. Trykk lett på jord blandingen rundt anlegget.

betraktninger

For å beskytte anlegget fra cutworms, plassere en 3-tommers papp kragen en tomme i jorden rundt bunnen av stammen. Begrave en spinkel tomatplante på sin side i en grøft slik at de øverste 5 eller 6 inches forbli eksponert. Den begravet delen av anlegget vil utvikle røtter.

Tidsramme

I løpet av våren, fastsatt tomatplanter etter siste forventede frost dato. Ifølge University of Missouri Extension, bør jordtemperaturer være høyere enn 60 grader.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com