Hva slags Tregulv Bør du bruke for betonggulv?

February 23

Hva slags Tregulv Bør du bruke for betonggulv?


Tregulv skape en naturlig varme og følelse av komfort i ditt hjem. Gulvet er tilgjengelig i et utvalg av tre farger og mønstre som passer til ethvert dekorere stil. Wood gulv alternativer er tilgjengelige for installasjon over de fleste underlag, inkludert betong. Hvis du planlegger å installere tregulv over en betonggulvet, kan du velge enten heltre eller parkett for prosjektet, avhengig av dine preferanser og plasseringen av gulvet.

Solid Tregulv

En solid tregulv, som navnet tilsier, er et solid stykke tre som er typisk 3/4 tommers tykke. De tre stykker kommer i varierende bredder i et utvalg av norske og eksotiske tresorter. Heltre gulv er følsom for fuktighet og temperatur endringer, noe som gjør det til et dårlig valg for installasjon i under klasse (bakkenivå) steder som kjellere. Installere heltre gulv over betong undergulv på bakkenivå eller høyere er akseptabelt.

Konstruert Tregulv

Et bedre valg for installasjon over en betongplate er konstruert tregulv. Gulvene består av fra 3 til 12 lag av hardved lag laminert sammen for å danne planker. Gulvet er tilgjengelig på innenlands eller eksotiske tre planker eller lange strimler i forskjellige bredder og tykkelser. Korset-lags konstruksjon reduserer utvidelse og sammentrekning med fuktighet og temperatur endringer, noe som gjør konstruert tregulv egnet for montering på betongplater på alle nivå av hjemmet.

Installasjon

Ny betong må herde i minimum 60 dager før du installerer alle typer gulv. Fuktigheten i betongdekket, hvorvidt det er over eller under klasse, ikke kan overskride 4 pst. For heltre gulv, installere en plast barriere over ren, tørr betong, tapet på alle sømmer. Plasser en fuktbestandig trevirke undergulvet, for eksempel marine kryssfiner over plasten. Fest kryssfiner til betongplate med konkrete negler, og installere heltre gulv til undergulvet med spiker.

Slik installerer du et parkett gulv, har du et utvalg av installasjonsmetoder. Du kan lime gulvet direkte til en ren, tørr betongplate, enten over eller under bakkenivå, eller installere en kryssfiner undergulvet hvis du foretrekker det. Den tregulv blir deretter spikres eller stiftes til undergulvet. Vær oppmerksom på at installasjon av en undergulvet, pluss heltre gulv, vil øke gulvnivå ved ca 1 1/2 inches, noe som kan være et problem rundt skap, under dører eller overgang til en annen gulvflate.

flytende Gulv

Et flytende gulv er en som ikke er spikret eller limt ned til undergulvet og er et alternativ når du installerer en konstruert tregulv enten over eller under bakkenivå. En fuktsperre av plastfolie er festet til betongplaten. Den tregulv er "fløt" på dette underlaget, uten å være festet til gulvet, noe som åpner for ekspansjon og sammentrekning i høyere luftfuktighet. Typisk platene er forbundet med hverandre, enten sammen med lim eller ved en låse not og fjær feste, noe som gjør at hele gulvet til å bevege seg som en helhet når utvides eller trekkes sammen.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com