Hjemmelaget Water Well Graveverktøy

February 8

Hjemmelaget Water Well Graveverktøy


De fleste huseiere som er avhengige av godt vann i stedet for en kommunal vannforsyning har sine brønner gravd profesjonelt. Godt graving selskaper bruker store, farlige skruer og øvelser som huseiere ikke har tilgang til. Hvis du ønsker å grave din egen hjemmelagde vann godt, er det noen grunnleggende verktøy du kan bruke.

liten Auger

De store, lastebilmonterte skruer og øvelser som brukes av profesjonelle godt boreoperasjoner ikke er tilgjengelig for bruk av huseiere til å gjøre små hjemmelagde brønner, men mindre kraftige versjoner kan bli funnet. Hånddrevne skruer, der to personer slå skrur eller håndtak å bore ned i jorda, er små og trygge nok for bruk av alle, ifølge en 1990 teknisk papir ved Frivillige i Teknisk

Assistanse. Mekaniske skruer vil bare skjære gjennom løs, sand eller bløt jord, og kan ikke trenge steiner eller komprimerte lag av leire og skitt. Imidlertid kan skruer og lignende perkusjon enhetene gjør et godt 50 fot dyp, hvor dyp en hånd-gravde brønnen ville være i fare for å kollapse.

Spade og Pick

Den eldste måten å lage en brønn for å få tilgang til renere grunnvann er å grave det for hånd med en spade og plukke, ifølge USAs geologiske undersøkelse (USGS). Enhver grop gravd under vannspeilet linje vil etter hvert fylle tillegg linje med vann som har blitt filtrert gjennom jordsmonnet, noe som reduserer mengden av bakterier og andre forurensninger som kan være til stede i overflatevann. En spade eller spade er den mest grunnleggende verktøy som brukes for å grave en hjemmelaget vann godt, og en pick er nyttig for å bryte steiner eller hardt jord. Grave en brønn for hånd kan sette deg i fare for skade eller død fra kollaps dersom brønnen blir dypere enn 10 fot og støttes ikke av metall, tre eller betong rammer.

Stativ

En enkel tripod bygget fra tre stykker av lik lengde trelast kan gjøre godt å grave arbeidet mye lettere og mer effektivt, uansett hvilken metode du bruker, ifølge USGS. Når utstyrt med en talje og tau, kan stativet brukes til trygt senke og heve ting fra brønnen pit. Hånd graving er lettere når en bøtte kan raskt opp og tømmes ved hjelp av et stativ. Små skruer og perkussive øvelser krever en tripod for støtte. Hvis konkrete former eller stein er senket for etterbehandling veggene i brønnen, kan bruk av stativ forhindre slippe materialer på arbeideren under.

Drive Point

Konstruert fra PVC-rør, metallnett og en kjegleformet spiss, skaper en stasjon punkt et godt liten diameter som trygt kan nå mye dypere enn en hånd gravd godt. Huseiere kan bygge sine egne rør, ifølge Water Well Hjelpelinjen, men driv punkter bør kjøpes. En startpakke hull er gravd med en post-hull digger eller en spade, så stasjonen punkt løftes og smalt inn i bakken flere ganger. En slegge eller drive poenget hamring enheten brukes til å kjøre den i lenger. Nye deler av PVC blir tilsatt inntil drivstedet er minst to eller tre fot under vannspeilet-tabellen linje.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com