Hvordan Vanntett Yttervegger for Water Damage

April 15

Hvordan Vanntett Yttervegger for Water Damage


Mange ganger, er kjellervegger bygget ut av slagg blokker. Blokkene er holdbare og sterk nok til å støtte ditt hjem, men de er også porøse, slik at vann siver gjennom når bakken er ekstremt våt. Dette kan være et problem hvis du planlegger å fullføre kjelleren, eller hvis du lagrer verdifulle gjenstander som kan bli skadet av fuktighet. Vanntetting veggene kan forhindre vannskader oppstår.

Bruksanvisning

1 Spray veggen med en power vaskemaskin for å rengjøre den. La den tørke over natten.

2 Patch sprekker i veggen ved meisling bort på området rundt sprekken til du kommer til bunnen av sprekken, og fyll den med patching sammensatte. Glatt patching sammensatte med en sparkel, og la det tørke for tiden spesifisert på emballasjen.

3 Patch sprekker i bunnen av veggen der den møter gulvet. Kjør en tykk perle av uretan caulk over sprekken hvis det er en kvart tomme bred eller mindre. Hvis det er større, setter skum Backer stang inn i sprekken, deretter bruker den uretan caulk. Glatt overflaten av caulk. Hvis du har en flytende skive kjeller, som inneholder en grøft rundt hele gulvet, ikke lappe denne grøften.

4 Dekk veggene med en vanntett agent. Påfør waterproofer til en blokk i en tid med en pensel, spre waterproofer i alle retninger for å sikre full dekning. La første strøk tørke, deretter legge et lag.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com