Decoupaging Picture Frame Ideas

March 16

Decoupaging Picture Frame Ideas


Laging teknikk kjent som decoupage kan forvandle en vanlig, ordinær overflaten til noe iøynefallende og kunstnerisk. Selv om det kan gjøres på nesten alle overflater, bilderammer gir et lite område som er ideell for både erfarne håndverkere og de som forsøker decoupage for første gang. For å decoupage, bare kutte ut papir dekorasjoner, lim dem til rammen overflate og forsegle dem med et annet lag eller to av decoupage lim på toppen.

themed Frame

Relatere emnet for decoupage bilderammen til emnet i bildet innenfor. Når du har valgt et bilde for rammen, studere innholdet og plukke papir dekorasjoner som ligner. Hvis du har et spesielt bilde fra en ferie, klippe ut bilder fra reisebrosjyrer med området og decoupage dem til rammen. For en skole bilde, bruke bilder av tilknyttede objektene, som et eple, linjal og saks.

Word Frame

I stedet for decoupaging bilder, fylle bilderammen grensen med ord. Se gjennom magasiner og aviser, og kutte ut ord som beskriver hva som er i rammen. For eksempel finne adjektiver som beskriver en person, eller substantiver som er knyttet til motivet i rammen. Se etter ord i forskjellige farger og skrifttyper for visuell variasjon. Når du kutter ut ordene, prøver å forlate en ramme rundt dem til å gjøre rede for overlapping under decoupage prosessen.

minimal design

Mens decoupage innebærer ofte dekker hele nakne overflaten av noe for en collage-lignende effekt, betyr det ikke må. Du kan lage en minimalistisk bilderamme dekorasjon ved å bruke bare noen få utvalgte stedene. Definere grensen av rammen ved å plassere identiske objekter i hver av de fire hjørnene. Decoupage på personens navn over bunnen av rammen, eller danne en grunnleggende mønster som går rundt kanten.

Tissue Paper Frame

Hvis du ikke er ute etter å decoupage rammen med konkrete bilder eller ord, kan du likevel oppnå en dekorativ effekt. Rip opp forskjellige farger av silkepapir i små, ujevne stykker. Lim vev papir biter til rammen kanten, dekker det helt til å danne en fargerik dekorasjon. Bruk så mange eller så få farger som du liker.

Holiday Gift Rammer

Forvandle decoupage rammer inn julegaver. Mange tar bilder under ulike feiringer, så gi en decoupaged ramme som en gave kan tjene som en skjerm plass for et spesielt bilde. Håndlaget gaver som dette legger et spesielt preg som er sannsynlig å bli verdsatt av mottakeren.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com