Spis-i Kitchen Ideas

March 14

Spis-i Kitchen Ideas


I mange hjem, er kjøkkenet hvor selskapet og verts elsker å sosialisere, sier Kitchen Ideas. Flere familier velger å spise måltider i denne hjertet av deres hjem. This Old House sier at mange nye huseiere kjøpe boliger med spise-i kjøkken. En spise-i kjøkkenet gir en koselig matopplevelse og bekvemmelighet, som prep, matlaging og opprydding alt skje i ett rom. Du kan forvandle ditt kjøkken til en spise-i stil på flere måter.

En vegg Kitchens

I hennes bok & ldquo; Spis-i Kitchen Ideas, & rdquo; Catherine Warren Leone beskriver en vegg kjøkken. Med denne designen, alle tellere, skap og hvitevarer, inkludert kjøleskap, komfyr og vask linje en av veggene. Leone anbefaler at vasken være i mellom kjøleskap og komfyr. Kitchen Ideas bemerker at denne stilen er ideelt for mindre størrelse kjøkken. Det legger til inkluderer et kjøkken øy med stoler eller krakker i rommet & rsquo; s ledig plass, for bespisning.

Galley Kitchen

En annen spise-i ide for mindre kjøkken er bysse stil. De tellere, skap og hvitevarer linje to motstående vegger, der kjøleskap og komfyr er overfor hverandre. Leone sier at byssa veis mellom begge veggene bør være minst 4 fot bred. Hun sier å plassere et lite bord og stol sett langs en av bysse vegger, hvis plassen tillater det. This Old House anbefaler å bruke en innebygd, uttrekkbar tabell som er lagret under kjøkkenbenken.

L-formet kjøkken

Leone beskriver L-formede kjøkkenet som tellere, hvitevarer og skap langs to av kjøkkenveggen for å danne en L-form. Hjørnet av kjøkkenet på motsatt side av midten av L-form kan huse en bankett med messe-lignende benker, mot veggen, rundt det meste av middagsbordet. Som et alternativ, foreslår Kitchen Ideas at siden L-formet kjøkken har en tendens til å bli større, et spisebord med stoler eller en stor øy med avføring bli innarbeidet.

U-formet Kitchen

Kitchen Ideas sier at en U-formet kjøkken gir det beste oppsettet for en effektiv arbeidsplass mellom kjøleskap, komfyr og vask, og er en komfortabel ordning for flere kokker arbeider samtidig. Som L-formede kjøkken, U-formede design er generelt i større rom; Leone anbefaler kjøkkenet være minst 8 av 8 fot. Tellere og skap linje tre av de fire kjøkkenveggen, med hvitevarer jevnt ispedd. Leone anbefaler å legge et spisebord nær den fjerde veggen av kjøkkenet; This Old House anbefaler en halvøy bord som kan forlenges. Kitchen Ideas foreslår å innlemme late susans under tellere i hjørnene på kjøkkenet, slik at plassen er mer tilgjengelig og utnyttes.

Islands

Hvis du er en som omfatter en øy i kjøkkenet layout, sørg for at kjøkkenet er stort nok til at folk har nok plass til å gå rundt øya. Islands tjene mange funksjoner. De fungerer som en del spiseplass, en del lagringsområde med åpne hyller og skap, og kan også være et sted for vasken eller ovnen for å leve, for å skape mer plass langs veggene. Hvis du har barn, kan du koble en lavere spisestue teller eller frokost bar til øya for dem å spise på eller gjøre lekser. For mindre kjøkken, kan du bruke en frakoblet kjøkkenskap på hjul for å danne en øy som du kan flytte hvor du vil. Det kan tjene som en ekstra prep overflaten.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com