Hvordan kan jeg Varm Min Intex Pool?

April 1

Flertallet av Intex bassenger er enkelt å sette opp, og noen er også oppblåsbare. De er økonomiske løsninger til ellers kostbare over bakken bassenger hvor installasjonen alene kan koste mer enn Intex basseng. Derfor er behovet for et komplekst elektrisk oppvarmingssystem er ikke løsningen for et Intex basseng. Heldigvis solenergi tepper er en flott måte å fange den naturlige varmen fra solen som deretter brukes til å varme opp svømmebassenget.

Bruksanvisning

1 Mål Intex svømmebasseng. Det er viktig å vite utvalgsstørrelsen fordi de fleste solar dekker er pre-cut til de mest populære basseng størrelser. Hvis bassenget er oval mål horisontalt over midten av bassenget så vel som vertikalt. For eksempel hvis Intex bassenget er en 12-fots-by-18-fots oval, som er på størrelse med solenergi teppe du trenger å kjøpe. Mål fra den ene enden av bassenget til den andre, går over midten hvis du har et rundt bassenget.

2 Kjøp en solar teppe kuttet til den størrelsen du trenger. De mest effektive solcelle tepper er vinyl deksler som har bobler på den ene side og en glatt overflate på den andre. Avhengig av den planlagte lang av Intex basseng, kan det være lurt å investere i en solenergi teppe hjul for enkelt å fjerne og sette lokket på bassenget.

3. Plasser solenergi dekke på overflaten av vannet med boblet side berører vannet. Solen vil varme deksel som kan felle varmen skapt av solen og bruke den til å varme opp bassenget. Ta av dekselet når du er klar til å bruke bassenget og lagre den ut av veien. For å sikre dekselet forblir i god stand, rulle den opp når den ikke er i bruk.

Hint

  • Ta av dekselet når du legger til kjemikalier som klor til vannet.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com