Kan en Stargazer Lily plantes Utenfor Etter dyrking innendørs i mange år?

February 20

Kan en Stargazer Lily plantes Utenfor Etter dyrking innendørs i mange år?


Liljer er lyse og kompakte planter i hjemmet hager og leve i mange år som pære stauder. Stargazer liljer bære lys rosa og hvite blomster, med sen-sommer blomstrende tider. En innendørs Stargazer lilje kan gå utenfor, men velge riktig sesong, område og jord for transplantasjon for å gi lilje den beste, enkleste overgangen.

Årstid

Transplantere Stargazer lilje inn i utendørs hage i midten av våren når frost heiser og jordtemperaturer varme til 70 grader F. Dette varmstart gir lilje en enkel overgang til utendørs. Fall transplantasjoner og umiddelbar kaldt vær, på den annen side kan sjokkere lilje og drepe den.

Side

Sett Stargazer lilje i et passende sted for en mild overgang og fortsatt sunn vekst. Velg et sted med full til delvis sol, rask drenering og god luftsirkulasjon. Gi Stargazer lilje delvis eller filtrert sol i ekstremt varme soner for å unngå brenning og tørking. Ikke plante lilje i et område som puddles i løpet av vinteren, som stående vann dreper pære.

Jord

Gi lilje en rik, rask drenering jord base og god plass for beste økende. Slå 3 til 4 inches av organisk kompost til toppen 7 inches av jord i en 12- til 14-tommers bred stedet for beste jordkvalitet. Fjern eventuelle steiner, gamle røtter eller kull.

Transplant Process

Transplantere Stargazer lilje i midten av morgenen etter en fuktig, kjølig start. Grav et hull på størrelse med potten i din endret jord, og slå potten på sin side og trekk forsiktig lilje ut med roten ballen intakt. Løsne roten ballen og flytte den til den nye hull for å plante lilje på sitt vant økende dybde. Fyll hullet med endrede jord og klapp den ned for å sikre planting. Vann lilje med 5 til 6 inches av vann for å gjøre opp jorda.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com