Hvordan Konstruer en Shoji Screen

March 28

Hvordan Konstruer en Shoji Screen


En Shoji skjermen er trolig en av de mest identifiserbare deler av japansk møbler og innredning. De legger litt ekstra noe til ethvert rom de vises i. Tradisjonelt brukt som en bevegelig vegg eller romdeler, noen dekoratører er nå inkludert Shoji skjermer i rommet som kunstverk snarere enn som funksjonelle stykker. Din Shoji skjermen kan være både kunstverk og en fungerende del av rommet ditt. Heldigvis, Shoji skjermer er noe du kan gjøre hjemme for å passe dine behov, uansett hva de måtte være.

Bruksanvisning

Bygg ditt Shoji Screen

1 Organiser seks rammeseksjoner som er 5 fot bred og 7 fot høy ved hjelp av trelast brikker.

2. Skjær endene av trevirke ved en diagonal på omtrent 45 grader. Fit endene sammen med de syv-fots stykker vertikale og de fem-fots stykker horisontale. Koble hjørnene ved hjelp av lim og små negler.

3 Gjenta for til du har seks identiske rammer.

4 konstruere et rutenett ut av en-for-en-tommers plugger for å passe inn i senterdelen av den Shoji skjermen. Du vil ønske fem 7-fots plugger og syv 5-fots plugger. Skjære eller klippe hakk i 7-fots plugger hver fot på veien ned. Hakkene bør være litt mindre enn de pluggene som dette er hvor de fem fit pluggene vil passe inn i dem, og det bør være tettsittende. Bruke lim i hakkene i tillegg. Tappene bør være i flukt med hverandre for å lage en flat gitteroverflaten. Gjenta dette to ganger, slik at du har seks nett.

5 Fest nett på innsiden kantene av rammene ved hjelp negler og / eller lim for å lage seks paneler.

6 Maling eller beis panelene hvis du ønsker det. La maling eller beis tørr.

7 Lim rispapir til baksiden av ett panel. Når limet er tørt, lim annet panel på toppen av det, så du er sandwiching rispapir mellom to paneler. Gjenta dette for de andre fire felt.

8 Marker flekk på hvert panel der du vil hengslene å gå. Skru hengslene inn i Shoji skjermen panel rammer. Hengslene skal fordeles jevnt, og du bør bruke minst tre. Plasser hvor du vil at Shoji skjermen for å bli vist frem.

Hint

  • Du kan også bruke Plexiglass, stoff, eller et annet tynt materiale i stedet for ris papir.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com