Hvordan Trim & Forbered Quince

March 24

Hvordan Trim & Forbered Quince


Kokker med en fantasi og en teft for det uvanlige kan ofte skure produsere delen på jakt etter nye og uvanlige frukt og grønnsaker for å prøve. Hvis du tilfeldigvis på en gul-eller grønn-farget frukt som litt ligner et eple, bortsett fra med en merkelig og uvanlig form, du sannsynligvis har funnet en kvede. Kvede frukt vokser på trær som ligner på epler; Men disse fruktene er altfor surt å spise fersk. Trim og forberede kvede for en deilig og uvanlige frukt oppskrift.

Bruksanvisning

1 Plasser kvede i et dørslag og kjøre kaldt vann over dem for å vaske. Hold hver kvede under rennende vann og gni det briskly å fjerne fuzzy lag fra kvede hud.

2 Skjær hver kvede i to fra øverst til nederst, og deretter skjære hver halvdel i to igjen for å gjøre kvartaler. Fjern skinnet fra kveder ved å skjære det bort med kniv. Skjær ut kjernen fra hver kvede kvartal og kast kjernene.

3 Slice hvert kvartal i tynne skiver og legg kvede skivene i kasserolle. Tilsett 1 liter kaldt vann, to kopper granulert sukker, 1 ts kanel og 1 ts vanilje.

4 Plasser kasserolle på stovetop og sette brenneren til "Medium-High". Varm ingrediensene til en byll og redusere varmen til "Low". Putre og røre ingrediensene til de kveder er litt rosa og myk (15 til 20 minutter).

5 Ta kasserollen av brenneren og la kveder avkjøles helt. Drenere væske fra kveder og bruke kveder å gjøre noe frukt dessert, eller tjene kokte kveder enn frossen yoghurt eller iskrem.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com