Hvordan Paint Barnwood stil

May 30

Hvordan Paint Barnwood stil


Bruke Barnwood møbler i stua skaper en rustikk, antikk atmosfære for deg og dine gjester til å nyte. Malt Barnwood møbler kan bli funnet på møbler butikker, eiendom salg eller selv bli bestilt av en artist. Dette er kostbare løsninger, men. Du kan opprette en Barnwood utseende for din gamle møbler i løpet av få dager, uten den høye prisen.

Bruksanvisning

1 Sand ned tremøbler med 50- til 80-sandpapir i en sirkulær bevegelse. Dette vil fjerne eventuell maling, lakk eller ferdig fra trevirke.

2 Rubb opp tre ved hjelp av skrutrekkeren til å lage dype spor og riper på treoverflaten. Hold til retning av tre korn når du oppretter lengre bresprekker med skrutrekker. Den grovere din overflaten, jo bedre. Dints, ufullkommenhet og dype riper er karakteristisk for Barnwood.

3 bruk klar kontaktgrunning på hele overflaten av møbler ved hjelp av en stor pensel. Pass på at du jobber i et godt ventilert område. Bonding primer vil følge den eksakte formen på tre, inkludert alle de riper og dints, samtidig som tre beskyttet mot hevelse og vannskader. Clear er den ideelle fargevalg for Barnwood primer som det lar den naturlige fargen på treverket til å bli utsatt. La primeren tørke over natten.

4 Påfør ønsket maling farge til treoverflaten med en tørr børste maleri teknikk i raske, pistrete penselstrøk. Husk å la tre eksponert i enkelte områder. La malingen tørke i fire til fem timer. Myke, nøytrale farger som antikk hvit, sennep gul og blågrønn grå passer Barnwood stil.

5 Skrap opp den malte overflaten ved hjelp av en ull tråd pad. Ved første, bruke små sirkulære bevegelser, og deretter bruke ull ledningen pad for å skape langstrakte riper i retning av tre korn. Det kan være lurt å bruke skrutrekker for å skape noen flere dints i malingen også.

6 Maling to tynne lag med klar polyuretan på overflaten med en stor pensel. Vent over natten før du påfører andre strøk.

Hint

  • Dedikere en stor pensel for hvert medium i stedet for å bruke den samme børste for hvert trinn.
  • Vent et par dager før bringe møblene tilbake til ønsket sted i ditt hjem. Lukten av polyuretan trenger å lufte ut.
  • Sterke maling røyk i en uventilerte plass kan skade helsen din.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com