Den beste måten å oppdatere Keramiske fliser på badet uten Fjerne Tile

June 15

Den beste måten å oppdatere Keramiske fliser på badet uten Fjerne Tile


Populære fliser farger av 1970-tallet som blek gul og olivengrønn lage et bad synes foreldet. Remodeling kan være hardt arbeid, og ideen om å rippe ned alt av keramiske fliser kan virke overveldende. Den beste måten å oppdatere keramiske fliser på badet uten å fjerne det er å male det. Et lag med maling over den gamle flis kan bringe badet til den moderne tid.

Bruksanvisning

1 Rengjør hele overflaten på flisen for å fjerne all smuss og fett. Tim Carter, en byggmester og nasjonalt syndikerte avis spaltist, anbefaler å bruke oksygen blekemiddel, som er et pulver som blandes med vann. Påfør løsningen og la den sitte i 10 minutter, deretter skrubbe fliser og fugemasse med en skurebørste.

2 La fliser og fugemasse tørke i minst 48 timer.

3 Klargjør området rundt keramiske fliser for maling. Plasser en dråpe klut på gulvet og bruke malerens tape til å blokkere ut grensen mellom veggen og keramiske fliser, om nødvendig.

4 Påfør et lag med enten oljebasert eller vannbasert maling. Hvis du bruker vannbasert maling, være sikker på at den inneholder en uretan harpiks. Valser gi den beste måten å påføre malingen på en stor overflate av keramiske fliser.

5 Vent til første strøk tørke og påfør et lag om nødvendig.

Hint

  • For mørke fliser, bruke en primer først, før maling.
  • For å holde en flislagt effekt, kjøre en tynn pensel langs fugemasse linjene for å holde området definert.
  • Maleri fliser anbefales kun i et område som ikke blir vått slik som keramiske fliser vegger eller backsplashes. Ikke mal flislagt dusj som det ikke vil vare veldig lenge.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com