Hvordan bruke viften på en Air Conditioner

March 20

Mange husholdninger og kjøretøy air condition enheter er utstyrt med en innebygd vifte. Med fan, kan du kjøle ned huset eller bilen uten å faktisk bruke Freon-funksjonen på enheten. Viftene på et klimaanlegg krever mindre energi til å kjøre og blir ofte brukt på milde dager.

Bruksanvisning

1 Bruk viften på varmepumpens vinduet enhet når du forventer at temperaturen til å føle seg varm i stedet for varmt. Om våren, kan det være lurt å kjøre klimaanlegget midt på dagen, når temperaturen er på sitt høyeste. På kvelden kan du slå på viften for å holde rommet kjølig uten at det blir for kaldt.

2 Slå på viften av klimaanlegget mens du kjører. Mange ganger, luften i bilen blir bedervet. Sirkulere luften med klimaanlegget fan funksjonen.

3 Legg en in-kanal booster fan til sentrale air condition enhet. Hvis du prøver å legge mer makt til klimaanlegget, kan du bruke en in-kanal booster fan for å forbedre sirkulasjonen av din klimaanlegg.

4 Lukk av området når du bruker fan av et klimaanlegg. Hvis du vil at klimaanlegget for effektiv kjøling med bare fan, bør du holde området inneholdt.

Hint

  • For vindu enhet og bærbare klimaanlegg, er viften ikke veldig effektivt. Du kan oppleve at det er for liten til å avkjøle rommet nok.
  • Hvis du bare opererer fan funksjonen på klimaanlegg, det vil ikke fjerne fuktighet fra luften. Du kan bare gjøre det ved å slå på kjølefunksjonen.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com