Slik Care for røde bringebær Vines

March 20

Slik Care for røde bringebær Vines


Bringebær vokser i en rekke farger, inkludert svart, rød, hvit og gull, og ofte blir brukt på å lage syltetøy, juice og dessert retter. Røde bringebær vokser på en vinranke, vanligvis plantet i rader. Røde bringebær tilpasse best å klimaer som har kjøligere somre og milde vintre. De vokser best når plantet i en åpen plass som er direkte opplyst av solen og har godt drenerende jord.

Bruksanvisning

1 Weed området rundt den røde bringebær vine regelmessig. Ugress kan absorbere næringsstoffer og oksygen som trengs av bringebær anlegget. Trekk ugress opp for hånd eller bruk en hage hakke å hogge dem av på rotnivå. Ikke kompost ugress fordi frøene kan spres med kompost.

2 Gjødsle jorda to ganger i året, i mars og igjen i mai, ved hjelp av en allsidig gjødsel. Påfør per produkt instruksjoner. Befruktning bidrar til å sikre at de riktige næringsstoffer er tilgjengelig for den voksende plante.

3 Vann bringebær anlegget etter behov. Unngå over-vanning, da dette kan bidra til rot råtne, men vann ofte nok til å holde jorda fuktig å ta på.

4 beskjære bringebær anlegget for å fjerne døde og døende lemmer med hagen din sakser. Dette vil gi de sunne grener for å få de riktige næringsstoffene og vakt mot råte.

5 Lå en 2- til 4-tommers lag mulch som sagflis eller halm for å hindre ugress vekst. Mulch bare jord som drenerer enkelt. Mulching jord som ikke renne riktig kan føre til overmetning og mulig rot råtne.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com