Hvordan bygge en Tub Surround

November 9

Akkurat som på kjøkkenet, badet er ofte en av de mest trafikkerte områder av hjemmet, og etter tid, kan det definitivt vise alder. Det er lett å bringe nytt liv til gamle badet bare ved å installere en ny kar surround.

Bruksanvisning

Hvordan bygge en Tub Surround

1 Legg et lag med aviser, papp, eller noen håndklær i bunnen for å hindre skade på badekar fra fallende verktøy eller rusk. En gammel teppe kan fungere også. Ta av eksisterende kraner og armaturer med en skiftenøkkel eller skrutrekker. Hvis du har tenkt på å installere disse elementene, legg dem på et trygt sted sammen med alle skruer og pakninger som er fjernet.

2 Bli kvitt eventuelle eksisterende veggfliser eller omgir. Skrape av left mørtel eller lim med en sparkel. Hvis det er noen råtnet eller myknet tre eller backer, reparere det som trengs. Pass på at det ikke er noen grove, nedsunket, eller fuktige områder igjen. Ikke glem å fjerne eventuelle gjenværende drivning eller mørtel der de gamle sideveggene møtte karet. Om nødvendig, rengjør større falt rusk fra bunnen av karet uten å fjerne lag som ble satt ned for beskyttelse.

3 Lag en guide for å hjelpe i posisjonering kranene. Bruk papp som fulgte med surround. Hold den mot veggen hvor kranene er plassert og lage et merke på midtpunktet der elementene vil stikke ut gjennom veggen. Tegn en sirkel lik omkretsen av kraner og / eller håndtak rundt midten mark. Bruk verktøyet kniv til å skjære ut hull i papp. Sett papp sikkerhets opp mot veggen og dobbeltsjekke at malen er riktig. Dersom det ikke er det, rett etter behov. Deretter bruker papp som en guide for å markere hullene i selve surround. Bruk drill å lage en forrett hull og jiggen eller hullsag å kutte sirkler ut.

4 "Dry fit" bitene sammen ved å plassere i stedet for at de vil bli installert for å sikre at de vil passe. Bruk hansker når du plasserer panelene for å unngå skader. Sjekk at alle brikkene er i lodd og nivå. Du må kanskje trimme en del, slik at det vil passe. Siden skjærende verktøy og metoder vil variere i henhold til surround som ble kjøpt, er det best å referere til produsentens instruksjoner for mer detaljer om trimming.

5 Fjern alle bitene som var "tørr fit». Sørg for å være oppmerksom på hvilken brikke vil bli installert der. Da gjelder eventuelle nødvendige lim. Vær oppmerksom på hvor lang tid som trengs for eksponering for limet ordentlig kurere. Fest panelene i den rekkefølgen angitt i bruksanvisningen. Bruk tape hvis ønskelig for å holde platene på plass før avbinding.

6 tillater en minimum 24 timer før limet tørker (eller mer avhengig av merke som ble brukt). Installer de tidligere kraner og inventar eller installere nye. Bruk en tørr klut, tørk av eventuelle fingeravtrykk eller løse rusk igjen fra byggingen så caulk alle sømmer. La caulk god tid til å tørke før bruk.

Hint

  • Les alle produsent instructions.Plan for en alternativ bading facility.Have en hjelper.
  • Har god ventilasjon ved bruk adhesives.Keep barn og kjæledyr ut av arbeidsområdet.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com