The Best gressfrø til Plant i Northwest Georgia

December 25

Selv om Georgia er langt nok sør til å imøtekomme mange av de varme-sesongen gress, de ideelle gress for den nordvestlige delen av staten har en tendens til å være gress i den kjølige sesongen variasjon. Dette er fordi Northwest Georgia er kupert og har kaldere vintre enn de andre delene av staten. Gress er anbefalt for dette området er tre av de vanligste variantene i landet.

Zoysia Grass

Zoysia gresset er en varm-været gress som ofte finnes i de sørlige statene, men det er også i stand til å tåle de kjøligere temperaturer som ofte Georgia i vintermånedene. Den foretrekker mye sol, men vil tolerere skyggefulle områder. Zoysia er en tett torv gress som holder seg godt til tung fot trafikk. Det har dype røtter som tar vann fra bakken, slik at det er generelt motstandsdyktig mot tørke. Den tåler høy varme i sør, men vokser lenger nord enn de fleste av de varme-sesongen gress. Zoysia plener også bli grønn tidligere i år enn mange av de varme-sesongen gress. I tillegg til dens temperatur allsidighet, kan det tilpasse seg til et bredt spekter av jordsmonn. Det er ofte brukt på idrettsanlegg og golfbaner.

Kentucky Bluegrass

Kentucky bluegrass er en kul-sesong gress som trives i den nordvestlige delen av Georgia sammen med store deler av resten av landet. Det gjør best i løpet av høsten og vinteren når temperaturen er ikke på sitt høyeste. Det er ofte blandet med andre gressarter, som for eksempel flerårig rug gress. Den har en mørk grønn farge og medium tekstur som gjør det bra for plener. Det sprer seg med underjordiske jordstengler som gjør det bra for å fylle skadede områdene. Det trenger ikke gjøre det bra i ekstrem varme eller alvorlig tørke. Det er et slitesterkt gress som er bra for å dekke åser og bakker som er i overflod i Northwest Georgia.

Tall Fescue

Tall svingel er en kald-sesongen gress som trives med lite eller ingen vedlikehold. Det gjør det bra i områder som Nord-Georgia, hvor sommeren er for varmt for andre kaldt vær gress og hvor de kjøligere vintre kan drepe noen varme-sesongen gress. Den foretrekker områder som får en god mengde nedbør, men er litt tolerant å tørke. Den kan også tilpasses til forskjellige typer jordsmonn. Den vokser raskt og er holdbare. Det tåler både delvis skyggelagte områder og plener som mottar fulle Søn Det er ansett som en god gress for kuperte områder. To flere fordeler inkluderer sin sykdomsresistens og fargen lang levetid, som det er en av de siste kulde-sesongen gress for å miste sin grønne farge på slutten av sommersesongen.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com