Hvordan Gjødsle Roses i Spring

December 27

Hvordan Gjødsle Roses i Spring


Roses krever visse næringsstoffer for å vokse og blomstre. Nitrogen, tilkjennegitt av det første tallet i en gjødselblanding, oppfordrer sunn løvverk og stilk vekst. Det andre tallet på gjødsel-pakken, fosfor, hjelper oppmuntre blomstrende og sterke grønne. Kalium, det endelige antallet er for kraftig vekst og den generelle helsen til rosene. En fjær anvendelse av en slow-release gjødsel leaches i jorda hele sommeren, slik at rosebusken mottar næringsstoffene når den trenger dem.

Bruksanvisning

1 Gjødsle rosene i slutten av april eller begynnelsen av mai, når rosebusken er aktivt voksende og ikke lenger sovende. Påfør gjødsel tidlig på dagen så all fuktighet fra vanning har tid til å fordampe av anlegget.

2 Bruk en halv kopp 10-10-10 analyse, slow-release gjødsel 6 inches ut fra bunnen av rose plante. Spre gjødsel over en 1-fot skår av jord omkranser rosebusken.

3 Rake over gjødslet jord med en håndholdt rake eller jordfreser. Arbeid gjødselen i de øverste 2 til 3 inches av jord med rake.

4 Vannrosebusken umiddelbart etter gjødsling, fukting toppen 6 inches av jord. Umiddelbar vanning sikrer gjødsel livnære ned i rotsonen, der det gir mest nytte for anlegget.

5 Skyll av den nederste bladene som du vann, fjerne noen gjødsel støv som kan ha kommet i kontakt med løvverk. Gjødsel på bladene kan føre til brenning og skade på rose.

Hint

  • Hvis du foretrekker en løselig eller quick-release gjødsel, må du bruke den på nytt hver seks til åtte uker i hele sommer.
  • Ikke over-gjødsle, da dette kan føre til skade eller død til rosebusken.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com