Hvorfor en Kenmore tørketrommel ikke slår seg

January 24

Kenmore tørketrommel kan gjøre en rekke ting, inkludert tørre spesifikke stoff elementer, automatisk overvåke fuktighetsnivået inne i tørketrommelen, utsette operasjonen, damp ut rynker, og samsvarer med tid og varme til den enkelte lasten som det tørker. Men hvis tørketrommelen ikke lenger kan snu, vil noen feilsøking være nødvendig for å finne kilden til problemet, med noen problemer som krever profesjonell reparasjon.

Makt

En av de første tingene å sjekke er om tørketrommelen har tilstrekkelig kraft. Kenmore tørketrommel trenger ofte to effektbrytere eller sikringer for å operere, så erstatte eller reparere etter behov. I tillegg, sjekk strømledningen for å kontrollere at ledningen er riktig koblet til en jordet stikkontakt med minst en 240-volt strømforsyning. En skjøteledning anbefales ikke, da strømmen ikke kan være tilstrekkelig til å støtte tørketrommel, som er grunnen til at det ikke kan være i stand til å snu.

Operasjon

Selv opererer tørketrommelen kan virke selvinnlysende, er det viktig å sjekke at noen grunnleggende operative tiltak har blitt fulgt. For eksempel, åpne og lukke luken fast, som tørketrommelen ikke vil snu dersom døren er på gløtt. Trykk på "Power" og gjøre et valg, og trykk deretter på eller velg "Start" for å starte tørketrommelen syklus.

Hindring

Små gjenstander faller ofte ut av lommene og i tørketrommelen, der de kan bli fanget mellom den indre og ytre kar, og skaper en hindring. Dette kan stoppe tørketrommelen fra snu helt. Slå av og koble tørketrommelen og se inni tett med en lommelykt, undersøke de indre tetninger for elementer som kan blokkere tørketrommelen fra spinning. Fjern elementet med en tang hvis du kan, eller ta kontakt med en tjeneste for å få hjelp hvis du kan se problemet, men kan ikke nå eller fjerne den.

reparasjon Issues

Tørketrommel kan også stoppe å snu av andre grunner, for eksempel et belte, tidtaker, wiretrekk eller motor som er ødelagt eller skadet, noe som avbryter riktig funksjon. Hvis du ikke kan se grunnen til at tørketrommelen ikke vil slå og har utført andre feilsøkingstrinn som ikke løser problemet, slå av og koble tørketrommelen og ringe etter service.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com