Hvordan kjøpe murstein pavers

March 21

Hvordan kjøpe murstein pavers


Fra gangveier, terrasser, innkjørsler og hage grenser, kan murstein pavers brukes til å legge en bit av kunstverk til plenen og hjem. Med de forskjellige størrelser, former og farger av pavers som nå er tilgjengelig, lage din egen design er enkelt. Men med så mange valg, finne ut hvor du skal begynne kan være vanskelig for noen første gang hjemme-eiere. Med de riktige beslutninger og noen raske målinger, men vil et vakkert kunstverk være en del av landskapet på et blunk.

Bruksanvisning

1 Bestem deg for en form av murstein paver du ønsker å bruke som gangvei eller hage grensen. Forskning forskjellige størrelser og former på nettet eller på din lokale hagearbeid butikken. Det er mange forskjellige former og størrelser å velge mellom, inkludert vanlig rektangulære murstein, åttekanter, kiler, vifter og x-figurer. De fleste av disse kan brukes til noe plass som trengs, og det er bare et spørsmål om hvilken du tror vil se bedre mønstret som en gangvei.

2 Velg en farge av murstein du ønsker. Mens standard røde fargen du tenker på når du tenker "murstein" er definitivt et levedyktig alternativ, er det mange andre som du bør også vurdere. Hvis din hjemme er murstein og du har malt huset hvitt, for eksempel, kan du ha en murstein paver ramme rundt din blomsterhage som også er hvit eller ønsker du kanskje en sterk kontrast og har en dyp rød murstein grensen. Det er også farger som rosa, fersken, beige og mange andre varianter som du bør vurdere for prosjektet.

3 Finn ut hvor mye plass trenger å bli dekket av murstein pavers. Mål plass som ønsker å være dekket i kvadratfot. Måle lengden og bredden på plass og multiple disse tallene sammen for å få den nødvendige kvadratfot. Hvis området du ønsker asfaltert er rund eller merkelig-formet, runde opp. Mål bredde og høyde ved hjelp av rette linjer som best du kan for å finne en tilnærmet arealet. Før du går videre til trinn 4, husk at det er alltid bedre å ha mer enn nok murstein pavers enn å ikke ha nok murstein pavers. Husk også at med merkelig formede områder, vil pavers må kuttes for å passe formen, noe som kan resultere i flere utleggere brukes eller kastes.

4. Finn ut hvor mange murstein utleggere du faktisk trenger. Forskning på størrelse med den type utlegger du er interessert i å kjøpe. For eksempel, hvis du ønsker å kjøpe en standard murstein størrelse for asfaltering (som en typisk murstein du vil tenke på), du ville flere bredden av murstein av lengden av murstein. Dette vil være firkantede inches. En standard murstein er ca 3,5 inches bred og 8 inches lang. Det er 28 kvadrat inches. Du må gjøre det i føttene, noe som ville være 28 delt på 12 (2,3). Del kvadrat foten antall plassen du trenger omfattet av kvadrat foten av murstein (i dette tilfellet, 2,3), og du vil komme opp med antall klosser du trenger. Runde av til nærmeste 50 til ansvar for brudd og husker vil det også være mer plass tatt opp av morter.

5 Ta den informasjonen du har samlet på hvilken type, størrelse, form, farge og hvor mange murstein utleggere du trenger til din lokale hagen butikken. Be funksjonærer for mer informasjon om kostnader og ta en titt på pavers i person. Føl murstein, løfte dem opp og prøve å forestille seg dem som gangvei. Enten kjøpe murstein fra denne butikken, eller prøve å finne en bedre avtale på nettet, så er det mange være et selskap som spesialiserer seg på murstein rydder som vil ha mer av det du leter etter, og for mindre.

Hint

  • Forskning andre boliger med murstein paver landskaps design å finne noe du liker hvis du har problemer med å gjøre en beslutning om type, størrelse eller form.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com