Chef Paper Towel Holder Deler

January 29Kokken Paper Towel Holder har ulike deler avhengig av hvilken modell du ser på. Det er noen få, nemlig Fat Chef Paper Towel Holder og Angry Chef Paper Towel Holder. De deler på begge disse modellene varierer, men er funksjonell og legg til en interessant touch til kjøkken innredning.

Angry Chef Paper Towel Holder

The Angry Chef Paper Towel Holder har flere funksjoner i tillegg til å holde papirhåndklær. The Angry Chef Paper Towel Holder har en kniv i sentrum som passer inn i bunnen av stativet. Begge deler holder papirhåndklær på holderen sammen, og kniven legger til en ekstra kniv til kjøkkenskuffen når det trengs.

Fat Chef Paper Towel Holder

The Fat Chef Paper Towel Holder har en tre base og en tre-polet for å holde papirhåndklær. The Fat Chef Paper Towel Holder har et bilde av en kokk på den.

Chef Paper Towel Holder

Kokken Paper Towel Holder har en stålstang og basen samt en intrikat utforming av en kokk på den. Den er funksjonell og gjør hva et papirhåndkle Holderen er designet for å gjøre.

Chef Serviett / papir håndkle Holder

Kokken serien kommer også med en serviett holder i tillegg til sin papir håndkle holderen. Kokken silhuetten er skåret inn i både serviett og papir håndkle holderen. De er både funksjonelle, dekorative stykker for et kjøkkenbord eller kjøkkenbenken.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com