Slik Dekorer Leilighet Bad

January 15

Slik Dekorer Leilighet Bad


Leilighet bad kan ofte være vanskelig å dekorere, spesielt hvis du ikke er i stand til å gjøre noen store fysiske endringer i området. Men ikke bolig bad ikke å være blid og kjedelig. De kan gjenspeile din personlighet enkelt med bruk av farger og tilbehør.

Bruksanvisning

1 Eksperimenter med farge. Male badet i en farge som gjenspeiler personligheten din, eller gå for blått, grønt eller lilla for en mer fredelig følelse. Velg baderomstilbehør som utfyller dine veggen farger. Unngå å bruke samme farge gjennom å holde badet fra å se for uniform.

2 Spar plass med ekstra lagringsplass for å redusere rot. Rot kan ødelegge utseendet av en leilighet badet, så skjuler produkter og ekstra toalettpapir ruller ved å øke din lagringsplass med over-the-toalett kabinettet. Du kan kjøpe over-the-toalettet kabinettet i ethvert hjem butikken og enkelt installere det over toalettet tank.

3 Legg planter til badet. Planter kan plasseres på bad vindu å bringe et snev av liv til badet. Få planter med blomster som vil utfylle fargene i badet; men sørg for å kjøpe planter som kan håndtere den ekstra varmen og luftfuktigheten i et bad med dusj.

4 Dekorer med lys vil bli tent mens du bader. Stearinlys skaper en fredelig og behagelig atmosfære.

5 Vis dine frodige håndklær ved å rulle dem opp og skli dem inn i en liten kurv til å skape en spa-lignende effekt.

6 Gjør badet innbydende ved å sette ut såper og kremer som gjestene kan bruke.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com