Slik installerer gulvbjelkene topper

March 5

Riktig konstruksjon av en etasje i enten en addisjon eller en utvidelse av en eksisterende bygning vanligvis krever en utvidelse av gulvet. Utvide kanten av gulvet må ha bjelkelag installert for å tåle vekten av mennesker og møbler. Gulvbjelkene alle koble til header bjelke som går langs en av yttervegger.

Bruksanvisning

1 Mål og bestille header bjelke fra trelast leverandør. Det er mulig for store gulv som du trenger for å lage særordninger for å få lengre tid enn normalt trelast. Hvis det er mulig, er det alltid bedre å få tømmer riktig lengde eller litt lengre enn å måtte sette to deler av styret sammen for å komme til slutten. Den strukturelle stabilitet vil være høyere ved et enkelt stykke trelast.

2 Legg ut den delen av gulvet og merk den med en krittstrek. Mål lengden på overskriften og bestemme hvor mange bjelkene vil være nødvendig. Det totale antall av bjelkene vil være lengden av spissen dividert med 16-tommers sentre. Plasser bjelke i den omtrentlige posisjoner som de vil legge til header bjelke.

3 Plasser header bjelke langs den ytre veggen og bli med den til den andre header bjelke for resten av gulvet. Plasser den på kanten av karmen plate så det par gulvet til rammen av huset. Det hjelper også å støtte veggen over den. Skjær overflødig ved spissen bjelke ved enden av veggen eller karmen plate. Tånegl alle bjelkene og header bjelke til karmen plate.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com