Hvordan bygge en av tre Gable Vent

March 7

Hvordan bygge en av tre Gable Vent


Tregavl vents legge til innredning av utsiden av boliger med høy eller lav-pitched tak. De ser også god over vinduer og til og med døråpninger. De bidra til å redusere varmen på loftet i sommermånedene, som kutter energiforbruket som alltid hjelper budsjettet. Bygge en tregavl ventilen er en gjør-det-selv prosjekt som de fleste huseiere kan oppnå selv om de ikke har mye trearbeid erfaring.

Bruksanvisning

En Bestem størrelsen på gavl vent nødvendig og kutte rammen fra den nødvendige materiale med en håndsag. Hvis veggene er 4 inches tykke, brukes en-av-fire-tommers trelast. Bygg rammen ved å kutte sidene til ønsket høyde. Skjær styrene for bredden 1½-inches kortere enn den totale bredden av gavlen vent.

2 Påfør lim på endene av bredde- biter og fest dem mellom brillestenger med 1¼-tommers gips skruer. Legg rammen ned slik det åpne området vender opp. Rydd opp overflødig lim med en fuktig klut.

3 Kjør en perle av lim på endene av den første lamell (kuttes samme lengde som bitene for bredde) og plassere den mellom sidene. Holder stykket i en vinkel slik at det ene hjørnet er mot bunnen av rammen, og den andre hjørne på fronten av rammen. Fest den til rammen gjennom sidene med 1¼-tommers gips skruer. Lamellene vil ikke nå baksiden av rammen. Rydd opp overflødig lim med en fuktig klut.

4 Sett to-by-2-av-tre-tommers blokker på toppen av den første slat, én på hver ende. Sett lim på endene av neste slat, sette den på toppen av blokkene og sikre det gjennom sidene av rammen som du gjorde den første. Gjenta dette til alle lamellene er installert.

5 Slå gavlen lufte over. Klipp et stykke wire eller glassfiber skjermen for å passe rammen med en saks. Fester den til en av langsidene med en stift pistol og 3/8-tommers stifter. Trekk skjermen stramt på tvers av bredden av rammen, og feste den til rammen. Gjenta dette med toppen og bunnen av skjermen.

Hint

  • Installer en ramme rundt gavlen vent etter installasjon i veggen hvis ønskelig.
  • Vindu eller dør gavl vents, hvis ikke ventilasjons inn et loft brukes som bare dekorative stykker.
  • Ikke rive skjermen under installasjonen.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com