Hvordan bygge en Rope og Post Fence

March 9

Hvordan bygge en Rope og Post Fence


Snarere enn de vanlige tre eller metall gjerde, kan du skape et mer dekorativt alternativ med et tau og etter gjerde. Det er en mindre betydelig gjerde for å brukes like mye for dekorasjon som det er for støtte. Tau og legg gjerder er ideelle for en rustikk, naturlandskap eller de kan foreslå et maritimt tema. Det finnes en rekke måter å bygge denne type gjerde. Her er noen instruksjoner om hvordan du kan bygge en slags tau og etter gjerde.

Bruksanvisning

1 Begynne å bygge ditt innlegg og tau gjerdet ved å grave hullene på avstanden du ønsker. Vanligvis 4 '- 8' fra hverandre er en god avstand for de fleste fekting. Ideelt sett bør du grave hull om en fot dyp.

2 Bruk 4 x 4-tallet for innleggene dine. Jeg resirkulert gamle redwood gjerder innlegg som ble kastet ut. Det gjorde krever skraping og sliping av maling og trekke ut spiker, men tre var lyden, ser fin, og reddet sløse trær og fylle deponier. Enda bedre, det var gratis! Redwood og sedertre er de beste tre valg for holdbarhet.

3 Skjær tre for høyden din ønsker. De fleste byggeforskrifter satt gjerde på 3 "til 4" høy, avhengig av bruk. Post og tau gjerder kan være kortere for rent dekorative formål.

4 Olje eller flekker dine tre vil gjøre det vare lenger og ser bedre.

5 Skru på post hole maskinvare på bunnen av hvert innlegg for å synke inn i sement fundamenter. Ved å bruke maskinvare og skruer, vil det være mye lettere å bytte ut post i fremtiden når innlegget må byttes ut.

6 Vann hvert hull og la vannet synke inn slik at fuktighet fra sementen ikke vil bli kjempe bort og tørker ut for fort.

7 Sett i innlegget ditt og gjøre det rette ved hjelp av et nivå.

8 Bland sement og hell den i hullet, sette av stolpen slik at maskinvaren synker ned i betongen. Pass på at du ikke dekker skruene på maskinvaren, slik at du kan fjerne dem hvis du trenger til i fremtiden.

9 La sement tørke og fylle eventuelle gjenværende plass rundt gjerdestolpe med grus eller jord.

10 Det finnes en rekke måter å feste tauet til en stolpe og tau gjerde. Den raske og enkle måten her er ganske enkelt ved å vri på øyebolter til toppen eller begge sider av innleggene og tråden gjennom tauet. Bruk tau som er mellom ¾ "til en" tykk. Du kan gå tykkere, men noe tynnere vil se utilstrekkelig, selv på en liten gjerde. En annen design for å bygge ville være å vikle tauet rundt innleggene og hold det på plass med tynne negler. Du kan kjøre en enkelt linje eller en dobbel linje på hver side av toppen av 4 x 4 eller koble de innleggene med to nivåer av tau. Eksperimenter med tau for å finne hva som virker best. Du kan bygge din tau og etter gjerde med noen tau design du ønsker.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com