Hvordan bygge en elektrisk gjerde med Poly Rope & T-innlegg

February 17

Hvordan bygge en elektrisk gjerde med Poly Rope & T-innlegg


Bygge et gjerde er en effektiv måte å inneholde dyr i et ønsket område, eller for å holde dyr ut. Elektrisk gjerde er et rimelig alternativ til andre former for gjerder og er rask og enkel å installere. Elektrisk poly tau er et attraktivt materiale som kan brukes til å bygge en elektrisk gjerde, noe som gjør det mer synlig for dyr og mennesker, slik at de kan unngå å kjøre inn i gjerdet ved et uhell.

Bruksanvisning

En Bestem det området du ønsker å vedlegge. Når du har målt området, pund t-innlegg i bakken, avstand dem 10 fot fra hverandre rundt hele omkretsen. T-innleggene bør banket slik at ankrene er helt nedsenket i bakken og pigger på foret opp t-innlegg er alle i samme retning.

2 Skyv plastisolatorer på t-poster med jevne mellomrom for å streng enten to eller tre linjer med elektrisk poly tau. Velg hvor du ønsker porten til å åpne, og skyv elektrisk gate ankere på ønsket t-post i stedet for plastisolatorer.

3 Kjør poly tau gjerdet. For å begynne, løkke slutten av poly tauet gjennom sirkelen på gjerdet side av porten anker, og bruke en av de skjøter for å sikre poly tauet til seg selv. Deretter feste poly tau til isolatorene på alle t-innlegg.

4 Fest en gummi gate håndtak til de resterende enden av poly tau, når du har sikret poly tau til alle t-innlegg. Hekt gate håndtaket på den åpne siden av porten anker, og trekk poly tauet stramt gjennom håndtaket for å justere spenningen på gjerdet. Bruke en skjøt for å feste tauet til poly porten håndtaket.

5 Sett dine ønskede elektrisk gjerde kontrolleren og jording stenger i henhold til produsentens instruksjoner.

Hint

  • Pass på at ingen av poly tauet berører t-innlegg. Dette kan føre til at den elektriske strøm til jord ut og svekke ladning av elektrisitet.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com