Kjeller Planning Guide

February 16

Kjeller Planning Guide


Planlegger du en makeover for kjelleren din kan gnist mange ideer om hvordan man best kan bruke denne nye tillegg til stua. Planleggingsstadiet bør ideelt begynne med en vurdering av hva du forventer og trenger fra kjelleren. Fokusering dine planer på det spesifikke formål som denne ekstra stue kan gi vil hjelpe deg gjennom en prosess som ender med realisering av disse planene på en måte som oppfyller alle dine behov.

Hensikt

Når du har etablert formålet med kjeller renovering, er første skritt å samle ideer til hva som kan gjøres for å oppnå dette formålet. Se gjennom design og dekorere bøker og blader viet til kjelleren remodeling. Når du finner en idé du liker spesielt godt, umiddelbart klippet det ut og sette det inn i kjelleren planlegging dagbok. Dette vil tillate deg å raskt se tilbake på en idé du kanskje har glemt eller glemt hvor du så det.

Måling og Scale Drawing

Mål hele området i kjelleren og lage en visuell plan for hva du ønsker å gjøre med plass. Bruk enten en datamaskin program eller bare en blyant og papir for å trekke til skalere dimensjonene kjelleren. Legg i elementene i din design plan, som belysning, skillevegger, ekstra stikkontakter, varmeovner, lagringsplass og generell oversikt over de møblene du har tenkt å legge til.

gulv

Ta en god titt på din kjelleretasjen og bestemme hvordan du vil delta på den. Hensyn inkluderer tepper, vinyl flis, en tre overlegg og forlate det som er. Få solide anslag for kostnadene ved fastsettelse av nye gulv, og gjøre det til en prioritet i budsjettet. Et mål estimat for gulv gjennomsnittlig kjelleren kjører alt fra $ 1000 til $ 7000, avhengig av type og kvalitet på gulvmaterialet.

fukt~~POS=TRUNC

Før du dykke inn i å gjøre kjelleren plan til virkelighet, gjennomføre en grundig søk etter tegn på fuktighet opphopning og lekker vann. Patch eventuelle sprekker i veggene med hydraulisk sement. Fyll ut større hull i veggene med en morter blanding. Ekstra beskyttelse mot fremtidige problemer med fuktighet kan løses ved å male veggene med vannfast maling.

Isolasjon

Hvis kjelleren har liten eller ingen isolasjon, døyt ned tilstrekkelig installasjon på din planlegging guide. Den spesifikke type isolasjon du trenger avhenger av dine individuelle forutsetninger og behov. Tenkt på å legge spesiell lydisolerte isolasjon hvis kjelleren skal brukes til formål som kan avgi høye lyder, som et spill rom eller hjemme kino. Prisen på å ansette en profesjonell til å installere kjeller isolasjon kan stige over $ 1000, når kostnaden for isolerende nøyaktig samme plass selv kan være så lite som $ 500.

utendørs Avslutter

Når du planlegger en oppussing av en kjeller, det sømmer seg å seriøst vurdere tillegg av en døråpning exit utenfor eller i det minste et vindu. Døråpningen vil bli høyt verdsatt hvis kjelleren er under planlegging som et ekstra soverom. Tillegg av et vindu gir en sikkerhetsventil i fluktplan i tilfelle at egress gjennom det indre døren er umulig eller usikre.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com