Vinyl Gulv Remover teknikker

February 18

Vinyl Gulv Remover teknikker


Fjerne vinyl gulv kan være en langtekkelig og tidkrevende oppgave. På grunn av den sterke limet som brukes til å lime vinyl til undergulvet, vinylfliser er ikke alltid lett å fjerne. Heldigvis finnes det flere teknikker for å fjerne vinyl gulv, så du bør være i stand til å finne en metode som fungerer best for deg. Imidlertid kan noen eldre vinyl gulvbelegg inneholder asbest, så har gulvet testet før du forsøker å fjerne flisene selv.

Tørris

En av de mest ekstreme og raskeste teknikker for å fjerne vinylbelegg benytter tørris. Tørrisen stivner vinyl slik at det blir svært sprø og kan brytes i stykker lettere. Tørris er tilgjengelig på noen dagligvarebutikker og masseforhandlere, men det skal håndteres med forsiktighet fordi det kan brenne huden og forårsake frostskader. Når den brukes til å fjerne vinyl gulvbelegg, bør tørris kuttes i biter som er ca 12 inches lang med 12 inches bred. Plasser brikkene på gulvet og la dem sitte i flere minutter. Platene vil begynne å sprekke og kan lett fjernes for hånd. Pass på å ha skinnhansker når du arbeider med tørris, og holde den i kjøleskapet når du ikke bruker den.

Klipp og Skrap

Den enkleste måten å fjerne vinyl gulv er for hånd. Cutting fliser i strimler og trekke dem opp manuelt tar tid, men kan være effektive i å fjerne de fleste vinylgulv. Bruk en skarp gulv eller verktøy kniv til å skjære vinyl i seksjoner omtrent en fot bred, og kile en sparkel under åpningen for å hjelpe lirke opp gulv. Deretter kan du trekke vinyl av for hånd. I områder der gulvet er spesielt fast, må du kanskje kutte vinyl i mindre biter og bruke en vegg skrape for å snuse limet og fliser backing fra gulvet. Du kan også spraye en løsning av vann og oppvaskmiddel på limet som du skrape for å løsne limet.

kjemiske løsemidler

For vinylgulv som ikke kan lett fjernes for hånd, kan malingsfjernere eller kjemiske strippere gjøre prosessen mye enklere. Disse strippere inneholder typisk metylenklorid, noe som bidrar til å løse opp limet. Men disse produktene er ekstremt giftig, så pass på å bruke hansker, vernebriller og maske mens du bruker dem. Duftene er spesielt farlig, så sørg for at rommet du arbeider i er godt ventilert. Kjemiske løsemidler er svært brannfarlig, så vær forsiktig med å bruke dem i nærheten av noen av åpen ild eller mens røyking. Mindre giftig, vannbasert fjerning er også tilgjengelig, men de har en tendens til å jobbe saktere, og mer albue fett vil være nødvendig på en del å fjerne vinyl gulv.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com