Hvordan å dekorere med Red

February 19

Red er en levende, dramatisk farge å bruke i hjemmet dekorere. Det er en flott farge til kjøkkenet eller rommet som en levende aksent. Med riktig kompetanse og planlegging kan det være lett å bruke rødt for å dekorere hjemmet ditt og gjøre en dristig uttalelse. Følg disse trinnene for å lære hvordan du kan dekorere med rødt.

Bruksanvisning

1 Avgjør om å lage rød fokus eller aksent farge i rommet. Bruk den i en monokromatisk ordningen eller som en del av et annet fargevalg for å lage en fet lykkelig plass.

2 Opprett en stemning ombord, samle magasin og Internett bilder av møbler og tilbehør, fargeprøver og teksturer til å bestemme hva slags ting du vil ha i rommet for å sette rommet. Avgjør om du prøver å skape et lystig land kjøkken følelse eller en sensuell atmosfære på soverommet.

3 Velg kunstverk som inkorporerer fet sprut av rødt blandet med de andre fargene i ordningen eller store svart-hvitt bilder. Bruk vaser og annet tilbehør for å bringe ytterligere red inn i rommet uten å overskygge det.

4. Vurder hvilke elementer du ønsker å være rød. Tenk på hvor mye vekt du ønsker på store elementer. Du kan velge en rød sofa og loveseat eller sengetøy, eller legge til mer subtile puter eller gardiner.

5 Se på mørkt tre og sjokoladebrune som et supplement til den røde innredning. Pynt med mørkere brunt blandet med lysere farger for å gi rommet en følelse av lykkelig raffinement.

6 innlemme flere teksturer inn på rommet ditt, slik som lær, glass, sølv, fleece, silke eller vevnader. Bruk friske blomster og speil for å gjøre rommet føles mer åpen.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com