Hvordan lage en Guava treet bærer frukt

February 23

Hvordan lage en Guava treet bærer frukt


Guava er smak tropiske frukter som vokser på et lite tre med karakteristiske kobberfarget bark som skreller av i krøller. Frukten har en rik skarp lukt når moden og er gul og mykt rødmet, enten oval, rund eller pæreformet. Plantene er trolig innfødt til Sør-og Mellom-Amerika, men har blitt innført for å varme klima rundt om i verden, ifølge Purdue University. Trærne vokser raskt og kan begynne å produsere frukt så tidlig som to år etter å ha blitt plantet fra frø. Guava vanligvis er podet på passende rotstokken. Eldre trær kan bære 100 til 300 frukter i en sesong, som kan inkludere en andre bærer i varmt klima.

Bruksanvisning

1 Plasser din guava i en solrik beliggenhet. Den trenger sollys for å gi den enorme mengden energi som trengs for å blomst og frukt. Guava trær ikke produsere frukt i flere år, og det kan ta opp til fire år å bære frukter.

2 Spray din guava treet like før blomstring om våren. Bruker en 25 prosent oppløsning av rett urea blandes med et fuktemiddel. Følg instruksjonene på mengden av fuktemiddel for å legge til. Kombiner med den anbefalte mengden vann i en slangeenden mottaket sprøyta. Belegge alle overflater av de produserende lemmer. Gi nok tid for urea spray tørke før vanning eller regner. Urea er funnet å øke den tiden av fruktproduksjon.

3 Påfør en gjødsel høy i kalium eller kalium å øke fruktproduksjon og helse. Spre 1 pund av 8-3-9-2 gjødsel rundt foten av treet i rotsonen og jobbe på med en sparkel eller hakke. Guava trenger gjødsel tre til fire ganger i året jevnt fordelt ut; Men de bør ikke bli befruktet sent i høst eller vinter, bortsett fra i svært tropiske soner. Late sesong gjødsling fremmer vekst og fruiting, som er upassende i kjøligere klima og kan skade treet.

4 La treet tørke i to til tre uker. Vann begrensning får treet til å begynne reproduksjon forsvarsmekanismer som resulterer i blomstring. Etter kilde vann, tips beskjære grenene å stimulere til ny vekst. Fjern eldre tre 3 til 4 inches i grenen og kuttet rett før en vekst node, eller hevelse på veden som skal danne ny vekst. Guava vilje blomst og frukt av nye grønne kvister som vil danne der du kutter.

5 Hand pollinere blomster. Honningbier gjør det meste av pollinering av guava blomster, men i et fravær av tilstrekkelig bier, må du kanskje gå i. Bruk en liten kunstnerens pensel og kile på innsiden av blomster. Dette sprer pollen til hver blomst og befrukter dem slik at de kan produsere frukt.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com