Møbler Renvasking Teknikker

February 28

Hvitvasking er faktisk en form for faux etterbehandling. Whitewashing gir en gjennomskinnelig hvit farge på toppen av en mørkere grunnfarge. Du kan finne denne type finish på alle typer møbler, skap, dører og til og med vinduslemmer. Whitewashing gir prosjektet en unik rustikk utseende. Det er noen veldig enkelt å gjøre teknikker for hvitvasking.

Pickling

Pickling er faktisk en hvit flekk. Denne flekken fungerer best på furu, men vil også arbeide med andre tresorter. Du kan bruke denne kalken til unstained tre eller beiset tre. Pickling lyser opp veden, men likevel lar deg se naturlig tre korn. Du bruker denne flekken med en fille eller en børste. Som du bruke det, bruke en ren klut til å tørke av overflødig flekken. Slip allerede beiset tre med en 220 sandpapir. Dette vil grovt opp klarlakk, slik at det vil holde et nytt strøk beis. Vær forsiktig så du ikke sand gjennom eksisterende flekken.

Hvitvasking Med Paint

Maling er ofte brukt for å oppnå en antikk utseende. Paint er blandet med vann når du bruker maling for en renvasking. Bland like deler av maling og vann sammen. Denne blanding kan påføres jevnt over hele overflaten med en klut eller en børste. Den tynnet maling kan du fortsatt se fargen på tre under. Du kan også bruke en ren klut til å tørke forsiktig av kalken umiddelbart etter at du har brukt den. Dette vil tillate deg å se mer av under. Det er helt opp til deg hvor tungt du vil fargen vask å være. Eksperimenter med et par stykker av malt eller beiset treverk før du oppnå det utseendet du er ute etter.

hvit glasur

Hvit glasur er ofte brukt for å oppnå en mer subtil renvasking, men kan også brukes til en tyngre renvasking. Hvit glasur påføres med en klut eller en børste, og deretter umiddelbart tørkes tilbake med en ren fille. Hvor mye trykk som du bruker til ren fille vil avgjøre hvor mye av glasur restene. Akkurat som i whitewashing med maling, det handler om personlige preferanser. Glaze kan blandes med maling, eller du kan bare bruke glasur som har blitt tonet hvit.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com